Sijoitusideat

Taaleritehdas nousee Inderesin TOP3-osakelistalle

Taaleritehtaassa on Inderesin mukaan useita positiivisia ajureita lyhyellä aikavälillä.

Taaleritehtaan viime vuoden toinen kvartaali on analyysitalon arvion mukaan sujunut hyvin ja Inderes odottaa vahvaa H2- raporttia.

Perusteita Taaleritehtaan positiivisille näkymille on useita. Tuloskasvunäkymiä parantaa toteutunut yrityskauppa. ”Lisäksi eilen ilmoitettu irtaantuminen Biotehdas-pääomarahastosta vahvistaa vuoden 2016 tuloskasvunäkymiä selvästi ja odotamme yhtiön ohjeistuksen heijastelevan tätä”, Inderes toteaa Nordnetin aamukatsauksessaan.

Taaleritehdas tulee myös listautumaan pörssin päälistalle kuluvan vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, mikä parantaa osakkeen likviditeettiä ja omalta osaltaan supistavaa arvostuseroa suhteessa keskeisiin päälistalla oleviin verrokkeihin, analyysitalo arvioi.

Lisäksi Inderes odottaa Taaleritehtaan irtaantuvan Finsilva-omistuksestaan ensimmäisen kvartaalin aikana selvällä voitolla, joka tukee niin ikään tuloskasvua ja luottamusta yhtiön yritysjärjestelypotentiaalia kohtaan.

Myös Taaleritehtaan osakkeen hinta on houkutteleva.

”Suhtaudumme osakkeeseen positiivisesti myös pidemmällä aikavälillä ja näkemyksemme mukaan osakkeen nykyinen arvostus ei täysimääräisesti heijastele yhtiön tuloskasvu- ja yritysjärjestelypotentiaalia”, Inderes toteaa.

Taaleritehdas korvaa TOP3-listalla Restamaxin.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös