Sijoitusideat

Nordea nosti selvästi tämän teknologiayhtiön osakkeen tavoitehintaa

detection-technology-osakekurssi-092016
Nordea Markets nosti eilen Detection Technologyn tavoitehintaa 15 euroon aiemmasta 12,50 eurosta.

Yhtiö toimittaa röntgenkuvantamislaitteisiin komponentteja ja järjestelmiä sekä niihin liittyvää teknologiaa. Detection Techologyn tuotteita käytetään lääketieteellisessä röntgenkuvantamislaitteissa sekä turvallisuuteen ja teollisuuteen liittyvissä röntgenkuvantamislaitteissa.
 

Nordea Marketsin suositus yhtiön osakkeelle on edelleen osta.

”DT:n liiketoiminta on kehittynyt selvästi odotettua myönteisemmin viimeisen vajaan vuoden aikana, mikä on myös näkynyt osakkeen rajuna nousuna”, Nordea toteaa markkinakommenteissaan.

Yhtiön myyntiluvut vuosineljänneksittäin voivat vaihdella paljon riippuen toimitusten ajoituksesta, mutta yhtiö on Nordean mukaan osoittanut olevansa hyvällä kasvupolulla. Kasvua on kertynyt varsinkin turva-alalta, kun esimerkiksi terrorismin pelko on lisännyt panostuksia turvalaitteisiin.

Detection Technologyn osakkeen arvostus on maltillinen suhteessa kasvunäkymiin.

”Kovaa kasvavan yhtiön osakkeen arvostus ei ole kovin maltillinen, sillä kuluvan vuoden P/E-luku on noin 26. Tämä on kuitenkin alle sen tärkeimmän kilpailijoiden ja vain hieman alan keskiarvoa korkeampi. DT:n kasvu ja toimiala huomioiden osakkeen arvostus voisi olla vieläkin korkeampi”, Nordea arvioi.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös