Asunnot ja kiinteistöt

Osta ja pidä -asuntosijoittajan pahimmat virheet – kassavirran tärkeyden aliarviointi

Onko tämä hyvä diili? -kysymyksiä tulee säännöllisin väliajoin.

Koska en enää pysty vastaamaan yksittäisiin privaattikysymyksiin, ajattelin tehdä ”Ostan Asuntoja YouTube” -kanavalle useamman videon sarjan, jossa pyrin käymään läpi ”osta ja pidä” -asuntosijoittajan kannalta pahimpia virheitä, jotka mun mielestä voi aiheuttaa sen, että suunniteltu toiminnan kasvattaminen voi tyssätä pahasti.

Tänään käydään läpi yhtä pahimmista virheistä, minkä asuntosijoittaja voi tehdä eli ostaa sijoitusasuntoja minimaalisella tai negatiivisella kassavirralla, mikäli nämä ostopäätökset perustuvat toiveisiin tulevaisuuden markkina-arvojen ja/tai -vuokrien noususta.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös