KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Jukka Lepikön treidausopas sisältää painavaa asiaa piensijoittajaystävälliseen hintaan

Treidaamiskulttuuri on ottanut Suomessa parin viimeisen vuoden aikana isoja harppauksia eteenpäin. Jukka Lepikkö on yksi keskeisimpiä henkilöitä, joille voi jakaa tästä kiitosta ja nyt Lepikkö on tehnyt aiheesta e-kirjan.

Vielä jokunen vuosi sitten treidaajat tuntuivat olevan suomalaisten sijoituspiirien mustia lampaita, joita kaikki eivät ottaneet vakavasti, etenkään piensijoittajien puolella. Ajat ovat kuitenkin muuttuneet positiivisempaan suuntaan, kun osakevälittäjä Nordnet on Jukka Lepikön johdolla luonut paljon treidaamiseen keskittyvää materiaalia.

Jukka Lepikkö tunnetaan etunenässä Nordnetin Traders’ Club -videosarjasta, joka on viihdyttänyt suomalaisia yksityissijoittajia keväästä 2019 asti yli 70 jakson voimin. Nyt Traders’ Club on ottanut askeleen uuteen suuntaan, kun Jukka Lepikön kirjoittama Treidaa kuin ammattilainen -e-kirja näki päivänvalonsa muutama päivä sitten.

Vaikka kyseessä onkin digitaalisessa muodossa oleva e-kirja, riittää siinä silti painavaa asiaa 114 sivun verran. E-kirja on myös hinnaltaan hyvin piensijoittajaystävällinen, sillä Nordnet tarjoaa opuksen maksutta. Eipähän jää kirjan hankinta edes nuukimmallakaan sijoittajalla hinnasta kiinni.

E-kirjanen on ensimmäinen suomenkielinen treidausopas ja sen kohdeyleisöä ovat kaikki treidaamisesta kiinnostuneet. Olit sitten täysi untuvikko, tai jo ensimmäiset treidauksesi tehnyt, saat kirjasta varmasti paljon uusia ajatuksia omaan kaupankäyntiisi.

Kuka on Jukka Lepikkö?

Ennen kuin mennään itse kirjan agendaan, käydään läpi nopeasti Jukka Lepikön tarina. Lepikkö toimi vuosina 2018-20 Nordnetin sijoitusasiantuntijana, mutta nyt Lepikkö on palannut yrittäjäksi päivätreidaamisen pariin, minkä lisäksi hän mentoroi myös muita treidaajia.

Jo mainituissa Traders’ Clubin videosarjassa Jukka Lepikkö parinaan Nordnet Suomen tuottaja Tuomas Tuominen seurataan viikoittain markkinoiden kuumimpia puheenaiheita sekä analysoidaan mennyttä ja ennakoidaan tulevaa.

Jukka Lepikkö on pitkän linjan treidaaja, joka on tehnyt jo yli 10 vuotta päiväkauppaa niin osakkeilla, hyödykkeillä, valuutoilla sekä optioilla ja muilla viputuotteilla.

Kirjassa kattavasti ja monipuolisesti

Treidaa kuin ammattilainen -e-kirja pitää sisällään kattavasti erilaista tietoa, joka on jaoteltu helposti luettaviin lukuihin ja alaotsikoihin. Oman luvun ovat saaneet mm. treidausstrategiat, treidauksen aloittaminen, tekninen analyysi ja sijoittajapsykologia.

Luvuista viimeisenä mainittu, eli sijoittajapsykologiaan keskittyvä osio oli allekirjoittaneen mieleen, sillä sijoittajapsykologiaa voivat hyödyntää kaikki sijoittajat, eivätkä pelkästään treidaajat. Toinen äärimmäisen mielenkiintoinen kappale oli treidausstrategioita käsittelevä kappale, jossa kerrottiin mm. tammikuuilmiöstä ja miten sen avulla on voinut tehdä voittoa.

Kirja ei pidä sisällään pelkkää tekstiä, vaan sinne on liitetty lisäksi paljon erilaisia kuvioita, taulukoita ja diagrammeja tukemaan tekstin sisältöä. Vaikka kirjassa onkin yli sata sivua, on teksti helppolukuista ja sen lukee helposti yhdeltä istumalta loppuun.

Äänikirja tulossa

Loppuun vielä hyviä uutisia kaikille äänikirjojen ystäville. Treidaa kuin ammattilainen on tulossa tulevaisuudessa tarjolle myös äänikirjana, jolloin opuksen voi kuunnella läpi autossa, lenkillä tai missä nyt ikinä kirjoja kuunnellaankaan.

Treidaa kuin ammattilainen on hyvä ja kattava tietopaketti treidaukseen, josta löytyy mielenkiintoista sisältöä niin treidaamisen aloittamisesta kiinnostuneille, kuin lajin parissa jo viihtyneillekin sijoittajille. Lisäksi siinä käsitellään myös yleisesti sijoittamiseen liittyviä teemoja, kuten sijoittajan psykologia, joten kirja antanee ahaa-elämyksiä kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille.

E-kirja on Nordnet Marketsin tuottama ja voit ladata sen itsellesi maksutta täältä.

Kaupallinen yhteistyö Nordnetin kanssa

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös