Asunnot ja kiinteistöt

Selitä velkavivun käyttö asuntosijoittamisessa 5-vuotiaalle

Tänään palataan siis sitomaan asuntosijoittajatossujen nauhoja ja juoksemaan velkavipuviivoja.

”Osakesijoittamiseenkin saa nykyään velkavipua” on tänä päivänä mahdollinen vasta-argumentti henkilölle, joka haluaa todistella, miksi asuntosijoittaminen on siltäkin osin etunsa menettänyt tai vieläkin huonompaa osakesijoittamiseen verrattuna.

Osakesijoittajana minulla ei ole tarvetta lähteä tähän mukaan. Toki on hyvä muistaa, että kovin velkaisten yhtiöiden osakkeita ei välttämättä tiedostamattaan kannata kovin suurella velkavivulla ostaa oletuksella, että osingoilla maksaa velanhoitomenot eli korot ja lyhennykset. Opintolainaajien kannattaa katsoa salkkuyhtiöidensä velkatilanteet, jos tämä ajatus tuli yllätyksenä.

Viime aikoina on tullut muutaman huippuvalmentajan reseptejä joissain kirjoissa ja podcasteissa vastaan, joista on jäänyt mieleen sen tyyppisiä juttuja, että joku valmentaja aloitti huippukoripalloilijoille siitä, miten tossujen nauhat solmitaan tai kävi ihan alakoulutason asioita treeneissä miljoonääriammattilaisille. Tänään palataan siis sitomaan asuntosijoittajatossujen nauhoja ja juoksemaan velkavipuviivoja.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi
Ylös
>