Tiedotteet

Enersense solminut 25 miljoonan euron jatkosopimuksen Telian kanssa

Jatkosopimus kattaa lähes kaikki Enersensen tarjoamat palvelut.

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense ja Telia Finland ovat allekirjoittaneet yhden vuoden jatkosopimuksen tietoliikenneverkon kenttäpalveluiden tuottamisesta.

Sopimuksen arvo on 25 miljoonaa euroa. Sopimus kirjataan Enersensen Connectivity-liiketoiminta-alueen vuoden 2023 kolmannen vuosineljänneksen tilauskantaan.

Sopimus pitää sisällään mobiiliverkon ja kiinteän verkon rakentamispalvelut, asiakastoimitus- ja viankorjauspalveluita sekä ennakoivan huollon palveluita Suomessa. Sopimus on jatkoa yhtiöiden pitkään jatkuneelle yhteistyölle ja sen sisältö vastaa laajuudeltaan yhtiöiden aikaisempaa kenttäpalveluiden puitesopimusta. Uusi sopimuskausi alkaa 1.4.2024.

”Yhteistyö Telian kanssa on meille erittäin tärkeä asia. Jatkosopimus kattaa lähes kaikki tarjoamamme palvelut ja on laajuudeltaan yksi suurimmista Connectivityssä. Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa yhteistä kehitystyötä, jossa näemme merkittävää potentiaalia koko alan palveluiden tuottamiseen tulevaisuudessa. Haluan kiittää sekä Teliaa että omaa henkilökuntaamme laadukkaasta ja eteenpäin katsovasta työstä”, toteaa Connectivity-liiketoiminta-alueen toimialajohtaja Miika Erola.

Yhtiö tarjoaa tietoliikenneverkkojen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluita teleoperaattoreille ja muille tietoverkkoyhtiöille. Enersensen palveluihin kuuluvat myös muun muassa sähkönsiirtoverkkojen, sähköasemien ja tuulivoimapuistojen rakentaminen ja kunnossapito.

Enersensen kasvu on ollut kovaa.

Yhtiön liikevaihto kasvoi toisella vuosineljänneksellä vertailukaudesta 44,3 prosenttia ja oli 86 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi kaikissa segmentissä vahvan tilauskannan tukemana.

Enersensen odottaa vuoden 2023 liikevaihdon odotetaan olevan yli 300 miljoonaa euroa ja oikaistun käyttökatteen 12–18 miljoonaa euroa. Viime vuonna liikevaihto oli 282 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate oli 13,6 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös