Osakeanalyysit

Cramo on houkuttelevan halpa

Handelsbankenin mukaan Cramon osakkeen arvostustaso on nyt erittäin houkutteleva ja yhtiön kasvunäkymät vahvat.

Pankki antaa Cramolle tällä hetkellä Osta-suosituksen. Lisäksi tavoitehinta osakkeelle on 24 euroa mikä on selvästi yli osakkeen hieman yli 19 euron markkinanoteerauksen.

Handelsbankenin mukaan Cramon tuotot kasvavat yhtiön kaikilla markkinoilla.

”Kasvu on vahvaa päämarkkinalla Ruotsissa ja elpyy Suomessa sekä aiemmin ongelmallisessa Keski-Euroopassa. Pohjoismaissa laitteiden vuokria on hankala nostaa, erityisesti Norjassa. Tästä huolimatta uskomme, että Cramo nauttii vahvasta ja yhä kiihtyvästä kysynnästä siirtokelpoisten tilojen (modulan space) liiketoiminnassa”, pankki toteaa aamukatsauksessaan.

Hyvien kasvunäkymien ja kustannusleikkauksien vuoksi Handelsbanken uskoo Cramon yltävän selvään tuottojen kasvuun tänä vuonna kaikilla markkinoillaan, myös Suomessa ja Norjassa.

Nyt pankki odottaa Cramon liikevaihdon kasvun yltävän 12 prosenttiin tänä vuonna, kun aiemmin pankki odotti kahdeksan prosentin kasvua.

Vahvojen kasvunäkymien lisäksi Cramon osakkeen arvostustaso on maltillinen.

”Ensi vuoden ennusteisiin perustuva P/E on vain 13,3x, vaikka tuotot ovat vahvassa kasvussa ja siirtokelpoisten tilojen potentiaalin lisäksi rakennuskonevuokrauksessa marginaalit ovat yhä pitkän ajan keskiarvon potentiaalia matalammalla”, Handelsbanken toteaa.

Kommentoi
Ylös
>