Yritysuutiset

Taas liikkeellä huijauslaskuja

Pilvipalveluja ja nettisivujen webhotellipalveluja tarjoava Hostingpalvelu.fi varoittaa huijauslaskuista.

”Olemme havainneet että osa asiakkaistamme on vastaanottanut huijauslaskuja domainin uusimisesta ja rekisteröinnistä”, Hostingpalvelu.fi kertoo tiedotteessaan. Näissä laskuissa on yritykseksi ilmoitettu ”.FI domain hosting”.

Kyseiset viestit ovat huijauksia ja ne voi jättää huomioimatta. Hostingpalvelun ylläpidossa olevat verkkotunnukset voi uusia vain Hostingpalvelun kautta ja laskut näkee ja voi maksaa aina myös yrityksen asiakassivujen kautta.

Hostingpalvelun tilinumero on FI-alkuinen, ja aidoissa laskuissa on myös mainittu Y-tunnus: 2180456-9 ja ALV-tunnus FI21804569. Huijauslaskuissa on ollut puolalainen PL-etuliitteellä alkava tilinumero.

Huijauslasku

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös