Toimituksen tiedotteet

Sijoittajamestari 2017, odotettavissa uusi osallistumisennätys

Viime vuonna yli 18 000 kilpailijaa pohjoismaista oli mukana Sijoittajamestari-kisassa. Tänä vuonna on odotettavissa taas uusi ennätys osallistujamäärässä.

Vuoden Sijoittajamestari alkaa tavalliseen tapaan lokakuussa. Jokavuotisen kilpailun järjestää NGM-pörssi ja on käynnissä samanaikaisesti Ruotsissa, Norjassa, Suomessa sekä Tanskassa, ja on laadultaan Pohjoismaiden suurin kilpailu. Kilpailu on käynnissä kaksi viikkoa, alkaen 2. lokakuuta.  Kilpailija jolla on salkussa suurin tuotto kilpailun päättymispäivänä voittaa 100 grammaa puhdasta kultaa.

”Sijoittajamestari on osa meidän panostusta koulutukseen, jossa tarjoamme sekä aloittelijoille että ammattilaisille mahdollisuuden oppia lisää kaupankäymisestä osakkeilla, indekseillä, hyödykkeillä ja valuutoilla” sanoo NGM:n varatoimitusjohtaja Tommy Fransson. 

Viime vuoden voittaja oli Magneetti, salkkuarvolla 121 731 EUR. Voittajan salkussa oli muun muassa DAX 30 ja Sampo. Magneetti sanoo että ei ainoastaan tuotteilla ole merkitystä – on myös tärkeää oppia miten vipuvaikutus toimii.

”Yleisesti kaupankäynnissä kannattaa tutustua kaupankäynnin kohteena olevaan tuotteeseen. Välittäjässä kannattaa katsoa hintaa sekä asioiden sujuvuutta. Velkarahaa hyödyntämällä pääsee sijoittamisessa ja kaupankäynnissä nopeasti alkuun. Myös johdannaiset ja/tai viputuotteet voi olla hyviä vaihtoehtoja nopeasti vauhtiin pääsemiseksi.” Sanoo Magneetti viime vuoden hastattelussa www.sijoittajamestari.com 

Näin se toimii

Kilpailijat aloittavat 10 000 fiktiivisen euron arvoisella arvo-osuustilillä, jolla voi käydä kauppaa todellisilla pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla – kuten indeksit, hyödykkeet ja valuutat. Kilpailija jolla on suurin tuotto kilpailun päättymispäivänä voittaa 100 grammaa puhdasta kultaa, arvo 3700 euroa jonka Commerzbank sponsoroi. Ensimmäisen palkinnon lisäksi valitaan myös ”viikon raketti” jokaisen kilpailuviikon lopussa ja myös siinä on luvassa hienoja palkintoja.

Kilpailun osallistuminen on ilmaista

Kilpailu on käynnissä 2.-13. lokakuuta mutta kilpailuun voi jo nyt rekisteröityä sivulla www.sijoittajamestari.com. Osallistuminen on aivan kuten aikaisempina vuosina täysin ilmaista. Voit lukea lisää kilpailusta sekä ilmoittautua kilpailuun www.sijoittajamestari.com

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös