Yritysuutiset

Valmennusyhtiö Trainers’ House tulosvaroittaa – osakekurssi laski lähes 7 prosenttia

Trainers´house osakekurssi osakkeet

Ennakoitua heikomman myynnin vuoksi Trainers’ House muuttaa ohjeistustaan vuodelle 2017.

Trainers’ Housen osakekurssi rojahti lähes seitsemän prosenttia pakkaselle tulosvaroituksen johdosta.

Yhtiö ennakoi yleisen taloudellisen tilanteen parantuvan vuonna 2017. Liiketoiminnan luonteen takia yhtiön tilauskanta on muutamien kuukausien mittainen. Näistä syistä johtuen tulevaisuuden näkymiin sisältyy paljon epävarmuutta.

Yhtiö arvioi vuoden 2017 liikevaihdon pysyvän edellisen vuoden tasolla ja operatiivisen kannattavuuden heikkenevän vuoteen 2016 verrattuna.

Aiemmin elokuussa yhtiö ennakoi yleisen taloudellisen tilanteen parantuvan vain hieman vuonna 2017. Liiketoiminnan luonteen takia yhtiön tilauskanta on muutamien kuukausien mittainen, yhtiö arvioi elokuussa. Näistä syistä johtuen tulevaisuuden näkymiin sisältyy paljon epävarmuutta.

Aiemmin yhtiö arvioi vuoden 2017 liikevaihdon kasvavan hieman ja operatiivisen kannattavuuden pysyvän samalla tasolla vuoteen 2016 verrattuna.

Trainers’ House julkistaa osavuosikatsauksen 26.10.2017.

Jari Sarasvuo on Trainers’ Housen suurin omistaja vajaan 37 prosentin omistusosuudella. Sarasvuon jäätyä syrjään Trainer’s Housen toimitusjohtajan tehtävästä tammikuussa 2011  Trainers’ House aloitti toimintansa nimellä Writers’ Studio. Yritys yhdistyi pörssiyhtiö Satama Interactiven kanssa vuonna 2007 ja sen tuloksena yhtiön nimi muutettiin Trainers’ House Oyj:ksi.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös