Sijoitusideat

Learning Intelligence Group antaa sijoittajalle mahdollisuuden hyödyntää koulutusteknologian massiivista markkinaa

Learning intelligence group hyödyntää edtech buumia ja vie suomalaisia yrityksiä maailmalle.

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ-

Learning Intelligence Group valitsee, rahoittaa ja kasvattaa koulutusteknologian pohjoismaisista innovaatioista kannattavia globaaleja brändejä.

Pohjoismaiden koulutusjärjestelmä on huippuluokkaa. Suomen, ja muiden pohjoismaiden, PISA-tulokset ovat johtaneet tilastoja jo vuosikymmenten ajan. Tähän kun lisää pohjolan maineen teknologian ja innovaation osaajana, on selvää, että Pohjoismailla tulee olemaan merkittävä osa koulutusmarkkinoiden digitaalisessa disruptiossa.

Digitaalisen koulutuksen markkina on valtavan kokoinen

Koulutusmarkkinan kooksi on arvioitu viisi biljoonaa dollaria. Tästä valtavan kokoisesta markkinasta ainoastaan 2 prosenttia on digitalisoitu. Ei siis ihme, että sijoitukset koulutusteknologiaan, eli edtech-alaan, ovat olleet viime vuosina voimakkaassa kasvussa. Globaalisti alaan on sijoitettu 6 miljardia dollaria viimeisen kahden vuoden aikana ja koulutusteknologia nähdään biljoonien dollarien kokoisena mahdollisuutena.

Koulutus itsessään ei ole maali. Koulutuksen kautta yksilö voi saavuttaa todellisen potentiaalinsa, kun taas yhteiskunta voi koulutuksen avulla vaurastua ja saavuttaa kestävän kehityksen. Korkealaatuinen koulutus parantaa terveyttä ja hyvinvointia, vähentää köyhyyttä ja syrjäytymistä ja ylläpitää rauhaa.

Korkealaatuisen koulutuksen yhteiskunnalle tuomat hyödyt ovat siis kiistattomat, mutta koulutuksen kenttää on varaa kehittää.

Vuoteen 2025 mennessä puolet nykyisistä työpaikoista tulee häviämään. Vastatakseen kasvavan väestön ja työmarkkinoiden muutoksen tuomiin haasteisiin tulisi ihmiskunnan rakentaa kaksi yliopistoa päivässä seuraavan 20 vuoden ajan.

Learning Intelligence Groupin rooli on nopeuttaa koulutusteknologian innovaatioiden kasvua ja tätä kautta vastata koulutustarpeen tuomaan massiiviseen haasteeseen.

Learning Intelligence Group ja sen kilpailuedut

Learning Intelligence Group ja sen omistamat yritykset ovat Suomessa markkinajohtajia ala-asteen tarpeista lähtien ja päättyen korkeakoulujen ja yritysten vaatimusten täyttämiseen. Kansainvälisesti Learning Intelligence Groupin yrityksistä on tulossa koulutusteknologian johtajia.

Monet lupaavat pohjoismaiset koulutusteknologiayritykset epäonnistuvat, koska heiltä puuttuu tarvittavat kanavat ja kokemus globaaleiden markkinoihin hyödyntämiseen.

Learning Intelligence Group pystyykin auttamaan omistamiaan yrityksiä globaalien kanaviensa, kouluttajien ja opettajien tuomalla pedagogian osaamisen, ja tekoälyosaamisensa avulla.

Learning Intelligence Groupin kilpailuetu syntyykin, paitsi perustajiensa osaamisesta, siitä miten viimeisimmät koneoppimisen algoritmit ja pedagogiikan parhaat käytännöt integroidaan lopullisiin tuotteisiin.  Kilpailuetua syntyy myös verkostoista ja osaamisesta joiden avulla innovaatiot saadaan tuotua tehokkaasti globaaleille markkinoille

Vahvaa näyttöä

Yksi sijoittajan keskeinen kysymys alkuvaiheen yritykseen sijoitettaessa on implementaatio, eli pystyykö alkuvaiheen yritys viemään strategiansa läpi kilpailijoitaan paremmin ja pääseekö se aidosti hyötymään markkinoiden potentiaalista. Learning Intelligencen kohdalla sijoittaja voi huokaista helpotuksesta, koska yrityksellä on käsissään jo varsin vakuuttavaa näyttöä.

Learning Intelligence Groupin omistama Claned kasvatti liikevaihtoaan yli 1000 prosenttia vuonna 2016 ja tämän erittäin kovan kasvun odotetaan jatkuvan myös vuonna 2017 ja siitä eteenpäin. Yritys on lisäksi saanut hankittua useita korkean profiilin asiakkaita, kuten Microsoftin, YK:n ja Helsingin kaupungin. Vain 14 kuukauden aikana yritys on saanut asiakkaikseen yli 70 organisaatiota 20 eri maasta.

Learning Intelligence Groupin tiimin kuuluvat Vesa Perälä, Micke Paqvalén, Antti Pasila, Hannu Ryöppönen, Mervi Palander, Sami Paatero, Ossi Valtanen ja Ossi Tiltti. Tältä ryhmältä löytyy osaamisestaan vahvaa näyttöä. Tiimi on vienyt yli kymmenen yritystä sijoittajien irtautumisvaiheeseen asti. Learning Intelligencen exit-näkymät ovat toisin sanoen hyvät. Tiimi on kerännyt rahoitusta yhteensä yli 900 miljoonan euron edestä, sillä on yhteensä yli sadan vuoden kokemus yrittäjyydestä ja hallituskokemusta löytyy yli 30 yrityksestä. Näiden joukossa on myös useita kansainvälisiä nimiä kuten Amer Sports, Novo Nordisk ja Citi Group.

Joukkorahoituskampanja on nyt auki

Learning Intelligence Groupin seuraava vaihe on kiihdyttää Clanedin kasvua maailman johtavaksi oppimisen analytiikan yritykseksi. Samalla GraphoGamesta ja sen puolesta miljoonasta käyttäjästä pyritään kehittämään nopeasti kasvava oppimispeleihin perustuva yritys.

Learning Intelligence Groupilla on avoin rahoituskampanja Invesdorin alustalla. Rahoitusta haetaan 300 000 – 1 000 000 euron edestä ja sillä saa yrityksestä 2 – 6,36 prosentin osuuden. Yrityksen valuaatioksi muodostuu 14,7 miljoonaa euroa, jonka voi suhteuttaa siihen, että vuoden 2018 arvioitu liikevaihto on 19 miljoonaa euroa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös