Yritysuutiset

Huhtanen Capital peruu osakeannin

Veli-Matti Huhtanen on Huhtanen Capitalin toimistusjotaja. Asuntosijoittami

Juha-Matti Huhtanen, Toimitusjohtaja
Huhtanen Capital Oy

Yhtiö kertoo palauttavansa jo maksetut merkinnät sijoittajille.

Huhtanen Capital Oy tiedotti torstaina 21.6.2018 osakeannin merkintäajan jatkamisesta ja merkintöjen vastaanottamisen väliaikaisesta keskeyttämisestä esitteen täydentämiseksi uusilla pääomarakenteensa uudelleenjärjestelyä koskevilla tiedoilla.

Yhtiö muutti alkuperäistä esitteessä kuvattua rahoitussuunnitelmaansa ja päätyi laajempaan rahoitusjärjestelyratkaisuun osana pääomarakenteensa vaiheittaista uudistamista.

Osakeanti ei ollut saavuttanut sille asetettua tavoitetta alkuperäisen merkintäajan sisällä ja siksi yhtiö käynnisti pääomarakenteensa ja rahoituksen järjestämisen muilla tavoin, kertoo Huhtanen Capitalin toimitusjohtaja Juha-Matti Huhtanen.

Vaihtoehtoisista kokonaisuuksista valitaan Huhtasen mukaan parhaillaan yhtiön kannalta parasta mahdollista, ja näiden arvioinnin perusteella yhtiö on päättänyt peruuttaa osakeannin tässä vaiheessa kokonaisuudessaan. Yhtiö uskoo tämän olevan paras vaihtoehto yhtiölle.

Käytännössä osakeannissa annetut osakemerkinnät mitätöidään ja sijoittajan maksama merkintähinta palautetaan osakkeita merkinneille annin ehtojen mukaisesti.

Merkintähinta palautetaan merkitsijälle arviolta viidenpankkipäivän kuluttua. Palautettaville varoille ei makseta korkoa.

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös