KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Kuluttajapaneeli.fi tarjoaa kätevän keinon hankkia lisätuloja mielipidetutkimuksiin osallistumisesta

Kuluttajapaneeli mielipidekysely lisäansiot palkkio

Näinkin on mahdollista hankkia lisätienestejä. Kuluttajapaneeli.fi-palvelun avulla voi ansaita rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin.

Kuluttajapaneeli.fi on arvostettu paneeli, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Mielitutkimuksiin osallistuja voi ansaita jopa neljä euroa yhdestä kyselystä.

Kuluttajapaneeli.fi on toteutettu yhteistyössä maailman johtavan kyselytutkimusyhtiön ruotsalaisen Cint Ab:n kanssa. Paneelin jäseninä on jo nyt kymmeniä tuhansia eri puolella Suomea asuvia suomalaisia. Paneeliin ovat tervetulleita kaikki.

Maksetut kyselyt ovat eri yritysten ja yhdistysten maksamia tutkimuksia. Mielipidetutkimus on yrityksille tehokas keino kerätä palautetta ja kehitysideoita asiakkailta. Siksi yritykset arvostavat kyselyihin vastaavien henkilöiden mielipiteitä.

Yritykset ja yhteisöt haluavat kuulla jäsenten mielipiteitä heidän tuotteistaan ja palveluistaan tai esimerkiksi uusista tuotelanseerauksista. Vastaamalla tutkimuksiin voit olla suureksi avuksi näille yrityksille.

Ansaitseminen kyselytutkimuksiin vastaamisissa riippuu siitä, kuinka monen kyselyn kohderyhmään käyttäjä soveltuu. Käyttäjä kutsutaan näihin kyselyihin, ja sen jälkeen niihin voi vastata. Keskimäärin Kuluttajapaneeli.fi:n käyttäjät ansaitsevat kymmenien euroja.

Mahdollisuudet kuitenkin ovat jopa 100 euroon kuukaudessa, mikäli käyttäjä sopii useiden kyselyiden kohderyhmään. Yksittäisen kyselyn palkkio riippuu kyselyn pituudesta.

Palkkion kyselyihin vastaamisesta voi lunastaa rahana, Gogift-superlahjakorttina, Lehtikortti.fi-lahjakorttina tai palkkion voi antaa lahjoituksena WWF:lle.

OpinionApp-mobiilisovelluksella pääsee jäsen vastailemaan kaikkiin Cint-konsernin paneeleihin. Käyttäjä siis kerryttää lisätuloja helposti yhdellä sovelluksella ajasta ja paikasta riippumatta, missä ja milloin vain.

Kuluttajapaneeli.fi-sivusto on suojattu SSL-salauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse käsiksi vastaajan tietoihin.

Tutustu tästä Kuluttajapaneeli.fi-palveluun ja osallistu kyselyihin

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös