Asunnot ja kiinteistöt

Miten pärjätä parhaiten vuokranantajana yli suhdanteiden?

Kun jokaiselle vuokra-asunnolle löytyy heti viisi hyvää ottajaa, näiden asioiden miettiminen jää taka-alalle tai kokonaan tekemättä.

Kun markkinassa yhtäkkiä tapahtuukin jotain, jossa vuokralaisia ei ole tarjolla, ainoa ajatus, mikä mieleen tulee, on laskea vuokraa tai tarjota 1-2 ilmaista kuukautta. Kun sama työkalu on monen muun työkalupakin ainoa vempain, siitä ei seuraa mitään hyvää vuokraustoiminnalle pitkällä aikajänteellä.

Käyn läpi neljä vinkkiä, joilla pärjää yli kaikkien suhdanteiden siten, että löytää sijoitusasuntoonsa hyviä vuokralaislandidaatteja ilman vuokrananlennuskampanjoita. Hyvän vuokranantajan ominaisuuksien lista ei tähän lopu, mutta näillä pääsee pitkälle.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös