Netumin IR-sivut

It-palvelutalo Netum on Diviconin uusi kumppani

Netum Oy ja Divicon Oy ovat 30.12.2021 solmineet yhteistyösopimuksen Divicon Radi-Cal SaaS-palvelun tuottamisesta diagnostisten näyttöjen elinkaarenhallintaan.

Palvelussa hyödynnetään laajasti IT-laiteomaisuuden elinkaarenhallintaan keskittyvää Netum DUX -ratkaisua. Netum tuottaa jatkossa myös laiteomaisuuden kartoitukseen ja kehittämiseen liittyvät konsultointipalvelut.

”Kumppanuus Diviconin kanssa on merkittävä askel Netum DUXille. Sen käyttöä voidaan laajentaa asiakkaiden diagnostisten näyttöjen lisäksi koskemaan myös terveydenhuollon muita laitteita ja IT-laiteomaisuutta”, kommentoi Netum Groupin toimitusjohtaja Matti Mujunen.

”Olemme erittäin iloisia tästä kumppanuudesta. Netumin kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme diagnostisten näyttöjen ajantasaisen etälaadunvalvonnan lisäksi myös entistäkin kattavampaa näyttöjen ja muiden IT-laitteiden elinkaarenhallintaa”, sanoo Marek Davidjuk, Diviconin myyntijohtaja.

Netum Group Oyj on kannattavasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Yhtiö palvelee julkishallintoa ja yritysasiakkaita Legacy to Digi –konseptilla, joka yhdistää käytössä olevat perinteiset tietotekniikkaratkaisut uusimpiin digitaalisiin sovelluksiin.

Netumin palveluihin kuuluvat digipalveluiden kehitys, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut. Lisäksi yhtiöllä on kaksi omaa SaaS-palveluna tarjottavaa ohjelmistoa, määrämuotoisten aineistojen testausalusta Truugo ja IT-omaisuudenhallintajärjestelmä Netum DUX.

Netum-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 17,5 miljoonaa euroa, ja sen palveluksessa työskentelee yli 200 henkilöä Suomessa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös