Markkinakommentit

Korot ja inflaatio nousussa – mistä sijoittaja löytää tuottomahdollisuuksia? | SalkunRakentajan podi

Mitä mahdollisuuksia ja riskejä liittyy tämän hetken markkinatilanteeseen? Näistä aiheista keskustellaan SalkunRakentajan podissa.

Mitä mahdollisuuksia ja riskejä liittyy tämän hetken markkinatilanteeseen? Miltä tilanne näyttää eri markkinoilla ja eri omaisuuslajeissa? Näistä aiheista keskustellaan SalkunRakentajan podissa.

Markkinoiden mollivoittoisuus ei hellitä. Inflaatio on entistäkin sitkeämmin korkealla, korot nousevat ja keskuspankit ovat haukkamaisesti valmiita tiukentamaan rahapolitiikkaa.

Kasvanut epävarmuus on saanut sekä osake- että korkomarkkinat laskuun. Samalla kuitenkin monien omaisuuslajien hinnoittelu on muuttunut selvästi aiempaa houkuttelevammaksi.

Ammattisijoittaja Kim Lindström on osakenäkemyksessään varovaisen optimistinen. Hänen mukaansa osakemarkkinat saattavat löytää pohjansa jo tänä vuonna.

”Mikäli säästymme sekopäisistä iskuista ydinaseilla, osakekurssien pohja saavutettaneen mahdollisesti vielä tänä vuonna, koska kurssit ovat jo hinnoitelleet synkkää tulevaisuutta”, Lindström toteaa.

SalkunRakentajan podissa keskustellaan markkinoiden näkymistä ja riskeistä eri markkinoilla. Lisäksi nostetaan esiin muutamia mielenkiintoisia markkinoita, joissa riskiä kaihtamaton sijoittaja saattaa löytää tuottomahdollisuuksia.

Kommentoi
Ylös
>