KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Suomalaisyrittäjät lanseeraavat ainutlaatuisen rakennettujen sijoituskohteiden markkinapaikan

Jiildi on uusi markkinapaikka sijoituskäyttöön sopiville asunnoille, toimitiloille ja autopaikoille.

Jiildin erottaa kilpailevista palveluista Suomessa ja maailmalla sen tapa hakea ja esittää kohteista sijoittajille oleellinen data.

Palvelussa jokaiseen palveluun listattuun kohteeseen tulee perustietojen lisäksi ilmoittaa kohteen vuokra tai arvio vuokrasta. Näitä tietoja hyödyntäen palvelu laskee jokaiselle kohteelle vertailukelpoisen vuokratuoton, jotta sijoittajien on helppo vertailla kohteita keskenään.

Jiildin älykäs järjestelmä laskee myös jokaiselle palveluun listatulle asunnolle Airbnb-tuottoarvion. Airbnb-tuottoarvion tiedot palvelu hakee Airbnb-varausdatasta. Näin myös lyhytaikaisvuokrauksesta kiinnostuneet ihmiset voivat helposti etsiä potentiaalisia kohteita portfolioonsa.

Idea Jiildiin lähti perustajien omista tarpeista asuntosijoittajina.

Yrityksen perustajilla on vuosikymmenten kokemus internet-liiketoimintojen kasvattamisesta Suomessa ja maailmalla. Jiildin perustajia ovat tarjousten markkinapaikka Offerillan perustajiin kuulunut toimitusjohtaja Mikko Ollikkala, yrityksen sijoittajana toimiva rakennusalan pitkän linjan vaikuttaja Matti Koivunoro ja teknologian kehittämisestä vastaava kolmen hengen tiimi.

Jiildin toimitusjohtaja Mikko Ollikkala.

“Jokainen kerta omia sijoituskohteita vuosien varrella myydessä on käynyt mielessä, että miksi missään palvelussa ei ole mahdollisuutta markkinoida sijoituskohteita relevanttien tuottotietojen kautta kohdentaen viesti ennen kaikkea sijoittamisesta kiinnostuneille tahoille. Nykyisissä palveluissa markkinointi tapahtuu enemmän kaakelin värien kuin vuokratuoton kautta.”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Ollikkala.

Ollikkalan mukaan Jiildi helpottaa sijoituskohteiden ostoa, myyntiä ja analysointia ja näin lisää merkittävästi rakennettujen sijoituskohteiden likviditeettiä.

”Harva tietää perimätietona sitä, että Joensuussa voi saada uudehkosta teollisuushallista yli 10 prosentin vuokratuottoa tai että kolmio Rovaniemellä voi tuottaa Airbnb:n kautta yli 11 prosentin vuosituottoa”, Ollikkala kertoo.

Jiildi on saavuttanut suuren suosion heti julkaisunsa jälkeen. Kohteiden listaajia on yksityisten asunnon omistajien lisäksi yrityksistä kuten kuten Remax, Kiinteistömaailma, Kiinteistö Tahkola, Toivo Group Oyj, Arkta Rakennus, Arvokas Asunnot Oy, Hartela ja Talliosake.

“Tavoitteemme on kansainvälistää palvelu lähivuosina Euroopan ja Lähi-idän suurimpiin markkinoihin. Ajattelemme, että valistuneempien sijoituspäätösten tekeminen ei tule olla vain harvojen ja valittujen ihmisten etu”, Ollikkala toteaa.

Kommentoi
Ylös
>