KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Autohankinnat.fi-palvelu kilpailuttaa leasing-autot – jopa 30% alennus

SalkunRakentajan kumppanina toimiva yritysautohankintojen kilpailuttamissivusto www.autohankinnat.fi -sivusto on yksi Tenderit Oy:n ydinpalvelutuotteista.

SalkunRakentajan kumppanina toimiva yritysautohankintojen kilpailuttamissivusto www.autohankinnat.fi-sivusto on yksi Tenderit Oy:n ydinpalvelutuotteista.

Kilpailutussivusto on suunnattu organisaatioiden yritysautohankintojen kilpailuttamisen palveluntarjoajaksi. Leasing-markkinat ovat Suomessa vahvasti monikansallisten leasingorganisaatioiden hallinnassa ja kilpailutussivuston tarve yritysautomarkkinoille on lähtenyt suoraan asiakastarpeesta.

Suomessa on merkittävä kysyntä 1-15kpl leasing-yritysautokaluston kilpailutukselle pienten ja keskisuurten organisaatioiden keskuudessa.

Olemme vahvoilla tämän kysynnän yhdistyessä Suomen laajuisesti. Kilpailutamme yritysautohankinnat asiakkaan puolesta ja vielä täysin veloituksetta. Asiakas voi keskittyä oman ydinliiketoiminnan pyörittämiseen, meidän hoitaessa yritysautokilpailutuksen. Kilpailutuksen lähtökohtana on saada selville asiakkaan tarkasti määritelty yritysautotarve www.autohankinnat.fi-sivun lomakkeen avulla.

Tavoitteenamme on tarjota 15-30% alhaisemmat sopimushinnat asiakkaillemme

Kilpailutussivuston avulla varmistetaan vapaa kilpailu leasing-markkinoilla. Mukaantulomme ei ainoastaan vapauta käyttäjän resursseja vaan tarjoamme jopa 30% prosenttia edullisemmin kuin suoraan toimiessa leasing-yhtiön tai omia leasing-palveluita tarjoavan autovähittäisliikkeen kanssa.

Auto on työkalu, ei statussymboli tulevaisuudessa

Auto on yhä enemmissä määrin monelle organisaatiolle välttämätön työkalu, jonka he haluavat saada kustannustehokkaasti ja helposti käyttöönsä. Uskomme, että tulevaisuudessa auton hankinta on hyvin rationaalinen hankinta, joka perustellaan tarpeella. Se hoidetaan kauttamme nopeasti ja kustannustehokkaasti laajalla tarjouspyyntöjen otannalla.

Kilpailutamme tarvittaessa myös parhaan ostohinnan organisaation omistuksessa (taseessa olevalle) autokalustolle, sekä varmistamme kustannustehokkaimman ratkaisun ja toimijan leasing- ja/tai rahoitus-palveluille.

Lue lisää.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan Affiliate-kumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös