Sijoitusuutiset

SijoittajaMestari-kisa käynnistyi – katso avajaistapahtuman video

sijoittajamestari-tapahtuma-avajaiskuva-102016
Suosittu SijoittajaMestari 2016 -kilpailu käynnistyi tänään. Mukaan kisaan pääsee vielä tämän viikon ajan.

SijoittajaMestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa osallistujat voivat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla, valuutoilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat esimerkiksi Bull & Bear -sertifikaatit ja Mini Futuurit.

SalkunRakentaja on tapahtuman mediakumppani.

Kilpailu on käynnissä 3.–21. lokakuuta. Kilpailuun voi ilmoittautua vielä viikon ajan kilpailun alkamisesta, mutta tällöin osallistuja kilpailee ainoastaan viikkopalkinnoista. Kauppaa käydään pörssin aukioloaikoina klo 10.00–18.25, ja kilpailuun sisältyvillä tuotteilla käydään kauppaa todellisilla kursseilla mutta fiktiivisellä rahalla.

Kilpailu koostuu kokonaiskilpailusta ja kahdesta Viikon raketti-viikkokilpailusta. Kokonaiskilpailun voittaja palkitaan 100 gramman kultaharkolla, arvo noin 4000 euroa. Viikoittain palkitaan myös Viikon raketti, eli kilpailija joka kunkin viikon aikana onnistuu saamaan korkeimman prosentuaalisen tuoton tililleen.

Sijoittajamestari on sosiaalinen kilpailu, jossa osallistujat voivat kutsua mukaan tuttaviaan. Kilpailijat voivat myös luoda ryhmiä. Osallistuminen on luonnollisesti ilmaista, mutta osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lue lisää ja ilmoittaudu kilpailuun tästä.

Katso oheinen video avajaistapahtumasta.

 

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan kumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös