Sijoitusideat

Älykkäämmän energiankäytön mahdollistavan There Corporation Oy:n osakeanti alkoi Privanetin AROUND-palvelussa

There Corporation energia Around Privanet osakeanti

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

There Corporation mahdollistaa kuluttajille älykkäämmän energian käytön, joka tuo enemmän mukavuutta ja vähemmän kustannuksia. Theren ratkaisut keskittyvät kodin lämmityksen optimointiin ja kysyntäjouston hyödyntämiseen sähkö- ja öljylämmityksessä sekä lämminvesivaraajissa.

Pidämme sähköä helposti itsestäänselvyytenä, koska olemme tottuneet sen saatavuuteen. Meidän täytyy kuitenkin vähentää hiilidioksidipäästöjen määrää ja lisätä uusiutuvien energialähteiden käyttöä taistellaksemme ilmastonmuutosta vastaan ja rakentaaksemme ekologisesti kestävämmän maailman. Mitä epäsäännöllisempää energiaverkkoon syötetyn uusiutuvan energian tuotanto on, sitä enemmän tarvitaan älykkään energiateknologian mahdollistamaa joustoa. Tämä johtuu siitä, ettemme pysty vaikuttamaan siihen, milloin aurinko paistaa tai tuuli puhaltaa.

Esimerkiksi kylmien talvipäivien tai energiantuotannon ongelmien aiheuttamat piikit energiamarkkinoilla pakottavat meidät käyttämään varavoimaloita tai lisäämään energian tuontia ulkomailta. Toisaalta uusiutuvan energiantuotannon ollessa huipussaan sähköä saatetaan tuottaa yli tarpeen. Tähän markkinoiden vaihteluun voidaan vastata lisäämällä sähkön kysyntäjoustoa.

Mitä kuluttajat, kumppanit sekä yhteiskunta ja ympäristö hyötyvät?

Theren ratkaisut mahdollistavat kuluttajille energian älykkäämmän käytön. Tähän on päästy parannetun hallinnan ja asiakaskokemuksen kautta. Theren ratkaisu muuttaa lämmitysjärjestelmät aktiiviseksi energiajärjestelmän osaksi. Kuluttajat hyötyvät energiankulutuksen optimoinnista ja saavat lisäksi taloudellista hyötyä jakamalla kapasiteettia silloin, kun eivät itse sitä tarvitse.

Energiayhtiöille ja lämmityslaitteiden valmistajille Theren ratkaisut mahdollistavat perinteisten liiketoimintamallien digitalisoinnin. Lisäksi ratkaisut luovat uusia tulovirtoja ja lisäävät asiakkaiden uskollisuutta. Theren ratkaisut mahdollistavat tehokkaamman energiankäytön ja vähentävät siten varakapasiteetti-investointien tarvetta.

Koko yhteiskunta ja ympäristö hyötyvät Theren ratkaisuista, koska ne mahdollistavat resurssien älykkäämmän ja tehokkaamman käytön. There toimii jo nyt yhdessä joidenkin suurien yleishyödyllisten laitosten ja laitevalmistajien kanssa ja on liittänyt tuhansia koteja älykkääseen energiajärjestelmään. Kansainvälisesti kyse on kehittyvistä markkinoista, joiden arvon odotetaan vuoteen 2020 mennessä olevan 80 miljardia dollaria vuodessa.

Suomen markkinapotentiaali on merkittävä

There keskittyy tällä hetkellä Suomen markkinoille. Vapaiden energiamarkkinoiden edelläkävijänä Suomi tarjoaa hyvän ympäristön konseptin toimivuuden testaamiselle ja kokemuksia muihin Pohjoismaihin sekä muualle Eurooppaan laajentumista varten. Suomen markkinapotentiaali on merkittävä. Theren tämän hetkisellä sähkölämmitteisille taloille kehitetyllä ratkaisulla on 0.5 miljoonaa potentiaalista asiakasta Suomessa. Theren älykkään käyttöveden lämmitinratkaisun markkinat puolestaan koostuvat yli miljoonasta asennetusta laitteesta ja 30 000 vuosittaisesta toimituksesta.

Katso esittelyvideo >> 

Tutustu osakeantiin >>

Miksi yhtiöön kannattaa sijoittaa?

There on edelläkävijä markkinoilla, jotka tarjoavat valtavia maailmanlaajuisia mahdollisuuksia. Sääntelyn purkamisen, korkeatasoisen infrastruktuurin ja pitkälle kehittyneiden sähkömarkkinoiden (Nordpool) ansiosta Suomi tarjoaa Therelle loistavan ponnahduslaudan ja pilottimarkkinat, joilla ratkaisuja ja malleja on mahdollista testata ennen kuin ne tuodaan uusille kehittyville markkinoille vieläkin laajemmassa mittakaavassa. Kansainvälisten markkinoiden arvon odotetaan vuoteen 2020 mennessä olevan 80 miljardia dollaria vuodessa. Nämä kehittyvät markkinat yhdessä energiamarkkinoiden matalan digitalisaatiotason kanssa tarjoavat edelläkävijälle valtavia mahdollisuuksia.

Miten pääsen mukaan?

There Corporation Oy:n osakeanti on käynnissä Privanetin AROUND-joukkorahoituspalvelussa. Rahoituskierroksen tavoite on 1-1,5 miljoonaa euroa ja merkintäaika päättyy arviolta 7.4.2017 klo 16. Merkittävien osakkeiden vähimmäismäärä on 400 kpl ja osakekohtainen merkintähinta 6,40 euroa.

Tutustu osakeantiin >>

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös