Yritysuutiset

Revenio sai myyntiluvan silmänpainemittarilleen Yhdysvalloissa – osakekurssi nousussa

Revenio-konsernin tytäryhtiö Icare Finland Oy on saanut myyntiluvan Icare HOME-silmänpainemittarille Yhdysvalloissa.

Revenio-konsernin tytäryhtiö Icare Finland Oy on saanut myyntiluvan Icare HOME-silmänpainemittarille Yhdysvalloissa.

Yhtiö jätti marraskuun lopussa 2016 täydennetyn myyntilupahakemuksen Yhdysvaltojen lääkelupaviranomaiselle FDA:lle. Nyt yhtiö on saanut tiedon myyntilupahakemuksen hyväksymisestä, Revenio kertoo tiedotteessaan.

Yhtiö käynnistää tuotteen lanseeraustoimenpiteet Yhdysvalloissa viipymättä.

”Tärkeänä tavoitteenamme on luoda uusia hoitokäytäntöjä, joissa silmänpainetautia sairastavaa tai siitä epäiltyä potilasta hoitava lääkäri voi lainata Icare HOME -silmänpainemittarin potilaalle kotiin ympäri vuorokauden tapahtuvia seurantamittauksia varten. Näin kerättävä silmänpaineen vuorokautiseen vaihteluun perustuva tieto auttaa lääkäriä tekemään oikeita hoitopäätöksiä. Kun potilaalla on diagnosoitu glaukooma, on silmänpaineen jatkuva seuranta osana sairauden hoitoa tärkeää, jotta taudin eteneminen voidaan pysäyttää ja lääkitys saadaan oikeaksi. Myyntiluvan saaminen avaa meille merkittävän mahdollisuuden saada tuote markkinoille Yhdysvalloissa ja tulevaisuudessa tärkeäksi osaksi glaukooman hoitoprosessia”, kommentoi Revenio-konsernin toimitusjohtaja Timo Hildén.

Icare HOME -silmänpainemittarilla on myyntilupa Yhdysvaltojen lisäksi kaikissa Euroopan maissa sekä Australiassa, Japanissa, Etelä-Koreassa, Brasiliassa, Taiwanissa, Kanadassa ja Kiinassa.

Saadulla myyntiluvalla ei ole vaikutusta yhtiön vuoden 2017 tulosohjeistukseen.

Revenion osakekurssi on tänään noin klo 10.20 yli kahdeksan prosentin nousussa.

Kommentoi
Ylös
>