Toimituksen tiedotteet

Osakesäästäjät ja SalkunRakentaja aloittavat toimituksellisen yhteistyön

SalkunRakentaja-sivusto alkaa julkaista Osakesäästäjien sijoitusmarkkinoiden ajankohtaiskatsausta joka arkipäivä.

Aamupala on SalkunRakentajassa julkaistava Osakesäästäjien ajankohtaisiin sijoitusmarkkinoiden ilmiöihin keskittyvä katsaus. Katsauksessa Osakesäästäjien analyytikko Henri Huovinen ruotii päivän polttavia sijoitusteemoja – katsoen enemmän eteenpäin kuin peruutuspeiliin.

Aamupala julkaistaan joka arkipäivä SalkunRakentaja-sivustolla ja kaikki Aamupala-artikkelit löytyvät kategoriasta Osakesäästäjien aamupala. Ensimmäinen Aamupala julkaistaan ensi viikolla.

”Olen tästä uudesta yhteistyöstä kovasti innoissani. Haluamme kehittää SalkunRakentaja-sivustoa mahdollisimman monipuoliseksi sijoitus- ja taloussivustoksi. Ajankohtaisista aiheista onkin ollut jonkin verran puutetta, joten Osakesäästäjien Aamupala täydentää sivuston sisältöä erinomaisesti”, toteaa SalkunRakentajan päätoimittaja Jorma Erkkilä.

”Olen itsekin Osakesäästäjien jäsen ja luen aina suurella mielenkiinnolla liiton julkaiseman erinomaisen Viisas Raha -lehden”, Erkkilä jatkaa.

Osakesäästäjien analyytikko Henri Huovinen kertoo, että yhteistyö SalkunRakentajan kanssa tukee Osakesäästäjien yhtä keskeisimmistä tavoitteista, joka on sijoitustietämyksen edistäminen. ”Tavoitteeni on laaja-alaisella sijoitusmarkkinoiden osaamisellani parhaani mukaan auttaa SalkunRakentaja-sivuston lukijoita tekemään hyviä sijoituspäätöksiä. Odotan innoissani alkavaa yhteistyötä”. Näin toteaa analyytikko Henri Huovinen Osakesäästäjistä.

SalkunRakentaja on sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin keskittyvä maksuton verkkolehti, joka tavoittaa yli 120 000 käyntiä sivuillaan kuukausittain. Ajankohtaisten aiheiden lisäksi sivustolla on sijoittamisen perusteita käsitteleviä aiheita, blogeja, oman rahan käyttöön liittyviä aiheita sekä yleisiä taloutta käsitteleviä teemoja.

Osakesäästäjien Keskusliitto on valtakunnallinen osakkeenomistajien etujärjestö, jonka tarkoitus on edistää osakesäästämistä ja muuta yksityishenkilöiden varojen hallintaa. Osakesäästäjien tärkeimmät tehtävät ovat edunvalvonta ja oikean tiedon välittäminen.

Osakesäästäjien jäsenyys tarjoaa runsaasti tietoa sijoittamisesta ja säästämisestä. Liiton jäseneksi voit liittyä tästä: Osakesäästäjien jäseneksi.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös