Tiedotteet

Osakesäästäjät ja SalkunRakentaja aloittavat toimituksellisen yhteistyön

SalkunRakentaja-sivusto alkaa julkaista Osakesäästäjien sijoitusmarkkinoiden ajankohtaiskatsausta joka arkipäivä.

Aamupala on SalkunRakentajassa julkaistava Osakesäästäjien ajankohtaisiin sijoitusmarkkinoiden ilmiöihin keskittyvä katsaus. Katsauksessa Osakesäästäjien analyytikko Henri Huovinen ruotii päivän polttavia sijoitusteemoja – katsoen enemmän eteenpäin kuin peruutuspeiliin.

Aamupala julkaistaan joka arkipäivä SalkunRakentaja-sivustolla ja kaikki Aamupala-artikkelit löytyvät kategoriasta Osakesäästäjien aamupala. Ensimmäinen Aamupala julkaistaan ensi viikolla.

“Olen tästä uudesta yhteistyöstä kovasti innoissani. Haluamme kehittää SalkunRakentaja-sivustoa mahdollisimman monipuoliseksi sijoitus- ja taloussivustoksi. Ajankohtaisista aiheista onkin ollut jonkin verran puutetta, joten Osakesäästäjien Aamupala täydentää sivuston sisältöä erinomaisesti”, toteaa SalkunRakentajan päätoimittaja Jorma Erkkilä.

“Olen itsekin Osakesäästäjien jäsen ja luen aina suurella mielenkiinnolla liiton julkaiseman erinomaisen Viisas Raha -lehden”, Erkkilä jatkaa.

Osakesäästäjien analyytikko Henri Huovinen kertoo, että yhteistyö SalkunRakentajan kanssa tukee Osakesäästäjien yhtä keskeisimmistä tavoitteista, joka on sijoitustietämyksen edistäminen. “Tavoitteeni on laaja-alaisella sijoitusmarkkinoiden osaamisellani parhaani mukaan auttaa SalkunRakentaja-sivuston lukijoita tekemään hyviä sijoituspäätöksiä. Odotan innoissani alkavaa yhteistyötä”. Näin toteaa analyytikko Henri Huovinen Osakesäästäjistä.

SalkunRakentaja on sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin keskittyvä maksuton verkkolehti, joka tavoittaa yli 120 000 käyntiä sivuillaan kuukausittain. Ajankohtaisten aiheiden lisäksi sivustolla on sijoittamisen perusteita käsitteleviä aiheita, blogeja, oman rahan käyttöön liittyviä aiheita sekä yleisiä taloutta käsitteleviä teemoja.

Osakesäästäjien Keskusliitto on valtakunnallinen osakkeenomistajien etujärjestö, jonka tarkoitus on edistää osakesäästämistä ja muuta yksityishenkilöiden varojen hallintaa. Osakesäästäjien tärkeimmät tehtävät ovat edunvalvonta ja oikean tiedon välittäminen.

Osakesäästäjien jäsenyys tarjoaa runsaasti tietoa sijoittamisesta ja säästämisestä. Liiton jäseneksi voit liittyä tästä: Osakesäästäjien jäseneksi.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös