Toimituksen tiedotteet

Sijoittajamestari 2017 -kisa alkaa pian

SalkunRakentajan kumppani käynnistää jälleen suositun sijoituskilpailun.

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet on otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin NDX-markkinapaikalle.

Pääpalkinto 100 gramman kultaharkko, jonka arvo on noin 3700 euroa.

Kilpailu on käynnissä 2.-13. lokakuuta ja kauppaa käydään klo 10:00-18:25. Kilpailuun voi ilmoittautua myös kilpailun alkamisen jälkeen. Voidakseen olla mukana ja kilpailla kokonaiskilpailun pääpalkinnosta, tulee ilmoittautua viimeistään 8. lokakuuta. Kauppaa käydään todellisilla kursseilla, mutta fiktiivisellä rahalla.

Sijoittajamestarikilpailu koostuu kokonaiskilpailusta ja yhdestä Viikon raketti -viikkokilpailusta. Kokonaiskilpailun voittaa se, joka onnistuu saamaan tililleen korkeimman prosentuaalisen tuoton koko kilpailuajalta mitattuna. Viikon raketti voittaa se, joka viikon aikana onnistuu saamaan tililleen korkeimman prosentuaalisen tuoton. 2.-6. lokakuuta 2017.

Sijoittajamestari on sosiaalinen kilpailu, jossa osallistujat voivat kutsua mukaan tuttaviaan. Kilpailijat voivat myös luoda ryhmiä.

Osallistuminen on luonnollisesti ilmaista, mutta osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lue lisää ja ilmoittaudu kilpailuun tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan kumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös