Tiedotteet

Sijoittajamestari 2017 -kisa alkaa pian

SalkunRakentajan kumppani käynnistää jälleen suositun sijoituskilpailun. Kilpailuun osallistujat voivat kokeilla kauppaa erilaisilla sijoitustuotteilla ja luvassa on hyviä palkintoja taitaville sijoittajille.

Sijoittajamestari on Nordic Growth Market (NGM) järjestämä kilpailu, jossa sekä uteliaat aloittelijat että kokeneemmat sijoittajat saavat kokeilla osaamistaan kaupankäynnissä hyödykkeillä, indekseillä, osakkeilla ja koroilla. Kauppaa käydään pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Tuotteet on otettu kaupankäynnin kohteeksi NGM-pörssin NDX-markkinapaikalle.

Pääpalkinto 100 gramman kultaharkko, jonka arvo on noin 3700 euroa.

Kilpailu on käynnissä 2.-13. lokakuuta ja kauppaa käydään klo 10:00-18:25. Kilpailuun voi ilmoittautua myös kilpailun alkamisen jälkeen. Voidakseen olla mukana ja kilpailla kokonaiskilpailun pääpalkinnosta, tulee ilmoittautua viimeistään 8. lokakuuta. Kauppaa käydään todellisilla kursseilla, mutta fiktiivisellä rahalla.

Sijoittajamestarikilpailu koostuu kokonaiskilpailusta ja yhdestä Viikon raketti -viikkokilpailusta. Kokonaiskilpailun voittaa se, joka onnistuu saamaan tililleen korkeimman prosentuaalisen tuoton koko kilpailuajalta mitattuna. Viikon raketti voittaa se, joka viikon aikana onnistuu saamaan tililleen korkeimman prosentuaalisen tuoton. 2.-6. lokakuuta 2017.

Sijoittajamestari on sosiaalinen kilpailu, jossa osallistujat voivat kutsua mukaan tuttaviaan. Kilpailijat voivat myös luoda ryhmiä.

Osallistuminen on luonnollisesti ilmaista, mutta osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lue lisää ja ilmoittaudu kilpailuun tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan kumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös