Toimituksen tiedotteet

Sijoittajien mielipide näkyväksi Stonder-palvelussa

 

Stonder, the Stock Market Tinder -palvelu on otettu käyttöön Salkunrakentajan sivuilla.

Palvelussa sijoittajat kertovat mielipiteensä osakkeista valitsemalla Myy, Pidä tai Osta. Sivulla näkyy mitkä osakkeet ovat eniten ja mitkä vähiten sijoittajien suosiossa.

Stonder -palvelu julkaistiin marraskuussa 2015 ja se on kerännyt yli 700 000 mielipidettä pohjoismaisista osakkeista.

Stonder suosituimmat sijoittajan mielipide

”Uskon että Stonder antaa arvokasta lisätietoa osakesijoittajille. Olen itsekin käyttänyt palvelua ja pidän sen käyttöliittymää erittäin selkeänä ja mielenkiintoisena. Pidän täysin mahdollisena, että sijoittajien mielipiteen seuraaminen auttaa myös sijoituspäätöksissä. On hienoa että pystymme täydentämään SalkunRakentajan osaketiedon tarjontaa Stonderin palvelulla”, toteaa SalkunRakentajan päätoimittaja Jorma Erkkilä.

Stonder -palvelun on kehittänyt Luuva Oy. ”Halusimme luoda uuden tavan tuottaa sijoittajille tietoa siitä mihin yhtiöihin pitäisi sijoittaa. Sijoittajien antamat mielipiteet ovat osoittautuneet varsin hyviksi. Olemme iloisia kun Salkunrakentaja.fi tarjoaa nyt Stonder palvelun omille lukijoilleen.”, kertoo Luuva Oy:n toimitusjohtaja Martti Larjo.

SalkunRakentaja on sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin keskittyvä maksuton verkkolehti, joka tavoittaa yli 120 000 käyntiä sivuillaan kuukausittain. Ajankohtaisten aiheiden lisäksi sivustolla on sijoittamisen perusteita käsitteleviä aiheita, blogeja, oman rahan käyttöön liittyviä aiheita sekä yleisiä taloutta käsitteleviä teemoja.

Lisätietoja:

Martti Larjo / toimitusjohtaja
Luuva Oy
p. +358 50 527 6060

Jorma Erkkilä / päätoimittaja
SalkunRakentaja
p. +358 40 013 2119

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös