Kumppaniblogit

Rahastoneuvoja – Nordnetin uusi digitaalinen palvelu kiinnostaa etenkin suomalaisia

Rahastoneuvoja Nordnet rahastot sijoittaminen

Nordnet on tuonut markkinoille tammikuussa uuden digitaalisen neuvontapalvelun rahastosäästäjille.

Nordnet Rahastoneuvoja antaa yksilöllisesti räätälöidyn ehdotuksen parhaista aktiivisesti hoidetuista rahastoista Nordnetin laajassa rahastovalikoimassa.

Rahastoneuvoja on saanut lentävän lähdön Suomessa.  Palvelu on lanseerattu kaikissa neljässä Nordnetin maassa, mutta testin tehneistä jopa puolet on suomalaisia. Myöhemmin tänä vuonna aiomme tuoda markkinoille myös entistä kehittyneemmän robosijoituspalvelun.

Rahastoneuvoja-palvelussa asiakas vastaa 12 kysymykseen muun muassa sijoitushorisontistaan, säästötavoitteistaan ja riskinsietokyvystään. Muutaman minuutin kestävän kyselyn päätteeksi asiakas saa ehdotuksen rahastosalkusta, joka sopii hänen säästäjäprofiiliin. Rahastoneuvoja tarjoaa seitsemää erilaista rahastosalkkua, joiden omistukset koostuvat aktiivisesti hoidetuista rahastoista.

Rahastoneuvojan käyttäminen ei maksa mitään ja palvelun ehdottamien rahastojen hallinnointipalkkiot ovat samat, kuin mitä ne olisivat suoraan Nordnetin palvelun kautta ostettuna. Asiakas voi tutkia rahastojen hallinnointipalkkioita, ehdotetun rahastosalkun vuotuisia kuluja ja rahastojen arvon kehitystä 1, 3 ja 5 vuoden ajalta ennen sijoituspäätöksen tekemistä.

Nordnet Rahastoneuvoja pyrkii seulomaan esiin sellaiset rahastot, jotka pystyvät tuottamaan korkeaa riskikorjattua tuottoa. Seulonta tapahtuu kvantitatiivisella mallilla, joka arvioi rahastoja neljännesvuosittain historiallisiin tuottoihin ja useisiin muihin kriteereihin perustuen. Malli pyrkii tunnistamaan rahastot, jotka tuottaneet hyvin – jopa ylituottoa – eri ajanjaksoina ja erilaisissa markkinaolosuhteissa.

Rahastoneuvoja on päivitetty versio Sijoitusoppaasta, joka lanseerattiin jo vuonna 2009. Kehitämme tarjontaamme digitaalisessa ja automatisoidussa sijoitusneuvonnassa tämän vuoden aikana.

Tutustu Rahastoneuvojaan nyt ja aloita säästäminen tai tee uusia sijoituksia salkkuusi.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös