Tiedotteet

SalkunRakentaja mukana Sijoitusmessut 2019 -tapahtumassa

Sijoitusmessut 2019 sijoittaminen pörssi

Tule kuuntelemaan sijoitusaiheinen esitelmämme ja keskustelemaan ajankohtaisista sijoitus- ja talousteemoista.

SalkunRakentaja on mukana kevään perinteikkäässä sijoitus-ja talousalan tapahtumassa.

Toukokuussa 9.5.2019 Tampere-talossa järjestettävät Sijoitusmessut™ juhlistavat tänä keväänä 20-vuotista taivaltaan. Tapahtuma tarjoaa juhlavuonnaan kattavan katsauksen sijoittamiseen ja talouteen: luvassa on kiinnostavia keskustelupaneeleita ja keynote-puheenvuoroja sekä palvelevia messuosastoja alan eri toimijoilta.

Myös SalkunRakentaja osallistuu Sijoitusmessuille ja haluammekin toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan osastollamme! Sijoitusmessut ovat avoinna kello 11-19 ja tapahtuma on yleisölle avoin ja maksuton.

Taloustoimittajamme Henri Blomster pitää esitelmän aiheesta Näkeekö sijoittaja metsän puilta? Tunnista psykologiset rajoitteet ja maksimoi sijoitustuotto.

Tervetuloa SalkunRakentaja-huoneeseen tutustumaan toimintaamme ja keskustelemaan ajankohtaisista sijoittamiseen ja talouteen liittyvistä teemoista. SalkunRakentajien esitystä pääset seuraamaan Tampere-talon kolmannessa kerroksessa.

Tapahtumainfo:

Vuodesta 1999 saakka vuosittain järjestetty Sijoitusmessut™ on Suomen suurin ja vanhin sijoitusalan tapahtuma. Juhlavuottaan viettävä tapahtuma järjestetään Tampere-talossa torstaina 9.5.2019 klo 11-19. Tapahtuma on messuvierailijoille avoin ja maksuton rekisteröitymistä vastaan.

Sijoitusmessujen 8 eri tapahtumasalia tarjoavat kattavasti puheenvuoroja sijoittamisen ja talouden aihepiireistä. Koko messuohjelmaan voit tutustua tapahtuman verkkosivuilla: https://sijoitusmessut.fi/

Messujärjestäjä suosittelee ennakkorekisteröitymistä messuille saapumisen sujuvoittamiseksi. Ennakkorekisteröitymisen voit tehdä täällä: https://www.lyyti.fi/reg/Sijoitusmessut2019

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös