Asunnot ja kiinteistöt

Vieras pääoma huolestuttaa asuntosijoittajaa – 3 eri tapaa/strategiaa

Kun asuntosijoituslainojen korot ovat laskeneet ja sijoitusasuntojen hinnat nousseet vuosikausia, syntyy helposti ajatus, että näin tämä toimii ikuisesti. Käyttää vaan vierasta pääomaa toistuvasti ja omistaa koko ajan suuremman määrän arvokkaampia sijoitusasuntoja.

Helposti jää miettimättä, että velkavipu toimii myös toisin päin, jos asuntojen hinnat kääntyisivät laskuun. Jos alkaa tuntumaan siltä, että velkavipu on päässyt liian suureksi ja yöunet heikkenee, on ainakin hyvä aika kerrata ja miettiä, miten voisi jatkaa asuntosijoittamista ymmärtämällä vieraan pääoman käyttöä eri strategioiden kautta.

Lähden tällä kertaa selittämään toista kautta ja aloitan pohdinnan flippauksesta.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös