Asunnot ja kiinteistöt

Kassavirta ei ole tärkeä asuntosijoittajalle – vai onko?

Puran kassavirran elementtejä palapalalta ja jokainen voi itse miettiä, miltä näyttää jokaisen palan kehittyminen tällä hetkellä.

Kassavirran tärkeys, isossa kuvassa ihan sama, mistä se kassavirta tulee, kunhan sitä riittävästi tulee, perustuu siihen oppiin, että pitkäjänteisen asuntosijoittajan pitää rakentaa toimintansa siten, että ihan mitä tahansa sattuu, pää pysyy pinnalla, kunnes pääsee vastarannalle tai jalat ulottuu kovaan pohjaan. Ettei ole pakko myydä pohjilla, kun moni muu myy pakosta.

Tähän ”ihan mitä tahansa sattuu” -kategoriaan kuuluu korona. Et tiennyt etukäteen, että sellanen tulee eikä kukaan kevään 2020 ennustaja tiennyt, että tänä talvena käydään jo en tiedä monettako aaltoa. Kaikki halukkaat sai lyhennysvapaata 2020. Nyt on ravintolat, kultturitapahtumat ja kuntosalit ja ties mitä kiinni eikä ole hirveästi uutisia, että olisi tukia jo tileillä ja lyhennysvapaita taas kaikille tarjolla.

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -ekirja löytyy nyt ainakin Suomalaisen verkkokaupasta, Adlibriksestä ja booky.fi:stä ja kovakantinen kirjan nettisivuilta.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös