Tiedotteet

Valmet on allekirjoittanut kolmen vuoden palvelusopimuksen Greenalian biomassavoimalaitoksen kanssa Espanjassa

Palvelusopimus antaa Valmetille mahdollisuuden jatkaa menestyksekästä yhteistyötä Greenalian kanssa.

Valmet ja Greenalia Biomass Power Curtis-Teixeiro S.L.U ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden palvelusopimuksen kehittääkseen Greenalian Curtis-Teixeiron biomassavoimalaitoksen suorituskykyä Espanjassa.

Sopimus sisältyy Valmetin vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen saatuihin tilauksiin, ja se astuu voimaan välittömästi. Tilauksen arvoa ei julkisteta.

Greenalia operoi Valmetin vuonna 2020 toimittamaa 50 MWe:n biomassalla toimivaa kerrosleijukattilaa (BFB) Curtis-Teixeron voimalaitoksella. Sopimuksella Greenalia haluaa turvata laitoksen käytettävyyden ja maksimikapasiteetin sekä parantaa sen ympäristötehokkuutta vähentämällä päästöjä.

”Greenalialle sopimuksen tavoitteena on saavuttaa kattilan paras mahdollinen hyötysuhde ja käytettävyys täysin vihreässä energiantuotannossa ja siten tukea ilmastonmuutoksen torjuntaa”, sanoo Greenalian tehtaanjohtaja Alex Espasandin Varela.

”Hiljattain allekirjoitettu palvelusopimus antaa Valmetille mahdollisuuden jatkaa menestyksekästä yhteistyötä Greenalian kanssa. Teemme parhaamme tukeaksemme asiakasta matkalla kohti parempaa suorituskykyä ja heidän perimmäistä tavoitettaan, ilmastonmuutoksen torjumista puhtaan energian avulla”, sanoo Valmetin EMEA-alueen palveluiden myyntipäällikkö Marcos Gonzalez Moreno.

Palvelusopimus sisältää laitoksen kokonaiskehityksen ja tuen varaosien hallintaan, Valmet Performance Centerin palvelut, kuten KPI-seurannan, asiantuntijoiden etäpalvelut sekä suorituskyvyn arviointiin ja raportointiin liittyvät palvelut. Sopimus sisältää myös kattilan ja sen paineosien sekä polttoaineen syötön ja tuhkankäsittelyjärjestelmien kunnon arvioinnin.

Greenalia on espanjalainen energiayhtiö, joka tuottaa sähköä yksinomaan uusiutuvista energianlähteistä, kuten tuulesta, auringosta ja sertifioitujen viljelysmetsien hakkuutähteistä saadusta biomassasta.

Kommentoi
Ylös
>