LapWallin IR-sivut

LapWallin toimitusjohtaja: Kastelli-talojen saaminen asiakkaaksi on merkittävä strateginen askel

LapWallin ja Kastelli-talojen yhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle.

LapWall seinäelementti
LapWall LEKO seinäelementtejä asennetaan. Kuva: Saku Allen / LapWall Oyj.

LapWall on solminut toukokuussa 2023 yhteistyösopimuksen puuelementtitoimituksista Kastelli-talojen kanssa. Sopimus on voimassa vuoteen 2028 ja siihen sisältyy viiden vuoden optio, LapWall kertoo tiedotteessaan. Kastelli-talojen puuelementit valmistetaan LapWallin Pyhännän tehtaalla.

”Kastellin liiketoiminta perustuu yhteistyöhön ja kumppanuuksiin, joille loppuasiakkaan tyytyväisyys on sydämenasia. LapWallin ja Kastelli-talojen kahden vahvan liitto mahdollistaa paremman asiakastyytyväisyyden ja varmistaa kustannuskilpailukyvyn uuden nousun lähestyessä”, kertoo Kastelli-talojen toimitusjohtaja Joran Hasenson.

Hasensonin mukaan rakennusmarkkinan myllerryksissä ei ole yhdentekevää kenet valitaan kumppaniksi oman kotinsa rakentamiseen.

”Vahvat kumppanit antavat turvaa asiakkaillemme niin lasku- kuin nousukaudella”, Hasenson toteaa.

LapWallin toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen on tyytyväinen yhteistyön sujuvuuteen. Yhtiö tavoittelee isoa siivua seinäelementtimarkkinoista.

”Kastelli-talojen saaminen LapWallin asiakkaaksi oli merkittävä strateginen askel kohti tavoitettamme ottaa vähintään kolmasosa yksikerrosseinäelementtimarkkinasta. Tehty pitkä sopimus mahdollistaa suunnitelmallisen molempia osapuolia hyödyttävän yhteistyön rakentamisen. Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten tämä kokonaisuus otettiin haltuun. Suuret kiitokset LapWallin ja Kastelli-talojen henkilöstölle, jotka sitoutuivat yhteistyön käynnistämiseen”, hän kertoo. 

Kastelli-talot on pientalorakentamisen markkinajohtaja, joka suunnittelee, valmistaa ja toteuttaa talopaketteja, muuttovalmiita omakotitaloja sekä huviloita. Se kuuluu Harjavalta-konserniin. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 544 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli noin 1 241 henkilöä.

Kaikkiaan Kastelli-pientaloja on rakennettu Suomessa yli 30 000.  Kastelli-talot Oy:n liikevaihto vuonna 2022 oli noin 154 miljoonaa euroa ja se työllistää suoraan noin 250 henkilöä.

Kommentoi
Ylös
>