Sijoitusideat

Kansainvälinen Quality Innovation Award siivittää TripleWinin kasvua

TripleWin tiimi NOOA palkinto kasvuyritys

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

TripleWinin muutosjohtamisen pilvipalvelu NOOA voitti kansainvälisen palkinnon helmikuun alussa Prahassa. Palkinto tukee nyt yrityksen kasvua maailmalla.

TripleWin Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt pilvipalvelu NOOAn muutoksen johtamiseen ja toimeenpanoon. Vuonna 2009 perustettu yritys toimi aiemmin liikkeenjohdon konsultointiyrityksenä auttaen asiakkaitaan asiakaskokemusstrategian kehittämisessä, uudistusten toimeenpanossa sekä tulosten mittaamisessa.

Kuten kirjoitimme aikaisemmassa artikkelissamme, TripleWinin liiketoiminta muuttui kesällä 2016, kun markkinoille tuotiin pilvipalvelu NOOA vastamaan monissa yrityksissä havaittua tarvetta muutosten läpiviennin helpottamiseksi. NOOA laajeni nopeasti USA:n markkinoille ja herätti nyt helmikuun alussa huomiota voittamalla kansainvälisen Quality Innovation Award -palkinnon Tšekin tasavallassa Prahassa 2.2.2017.

Asiakaslähtöinen kehitystyö, innovatiivisuus ja laadukkuus ovat hyviä valttikortteja kansainvälistymisessä

NOOAn voittama Quality Innovation Award on alkujaan Suomen laatuyhdistyksen kehittämä konsepti, joka on lähtenyt vahvasti kansainvälistymään. Vuonna 2016 kovatasoiseen kilpailuun osallistui 352 innovaatiota 11 maasta, kuten Kiinasta, Israelista ja Ruotsista. Kansainväliseen kilpailuun osallistuivat maakohtaiset voittajat. NOOAlle voitto tuli sarjassa mikro- ja startupyritykset.

Kuten NOOAn tapauksessa, kilpailu on erikokoisille ja eri toimialoilta tuleville yrityksille mahdollisuus saada ulkopuolista riippumatonta arviointia ja tunnustusta. Tuomariston kriteereissä arvioidaan innovaation uutuusarvoa, hyödynnettävyyttä, oppimista, asiakaslähtöisyyttä ja tuloksellisuutta.

”Kilpailun kriteeristö kuvaa vahvasti kaikkea sitä, mitä lähdimme NOOAn kehitystyössä hakemaan ja siksi voitto tuntuu erityisen hyvältä. Saimme idean pilvipalveluun työssämme, jossa havaitsimme Pekka Juujärven kanssa muutosten läpiviennin hidastuvan ja hankaloituvan digitaalisen murroksen seurauksena. NOOAn kehitystyö oli alusta lähtien asiakaslähtöistä ja tulee olemaan sitä tulevaisuudessakin”, kommentoi TripleWinin toimitusjohtaja Tom Grönstrand voittoa.

”Tämän kansainvälisen tunnustuksen saaminen on tiimillemme hieno saavutus ja se siivittää hyvin kasvuamme maailmalla. NOOAn kansainvälistyminen on aloitettu viime syksynä USA:sta ja ensimmäiset asiakasprojektit ovat nyt hyvässä vauhdissa. Siellä saamamme palautteen mukaan suomalainen laatu, innovatiivisuus ja erityisesti kulttuurillemme tyypillinen läpinäkyvyys ovat arvostettavia asioita. Saamamme palkinto on hyvä todiste siitä, että NOOAssa on saatu aikaan ainutlaatuinen ja laadukas palvelu, joka todella ratkaisee kaikkialla tunnettuja ongelmia muutosjohtamisessa. Kommentit asiakkailta ovat olleet erittäin positiivisia”, jatkaa Grönstrand.

NOOA erottautuu perinteisistä työkaluista monin tavoin

NOOA kilpailee kansainvälisille markkinoilla perinteisiä muutoksen johtamisen ja uudentyyppisten SaaS-palvelujen kanssa, mutta TripleWinin toimitusjohtaja uskoo vahvaan kasvuun. Pelkästään USA:n markkinan kooksi ulkopuoliset arvioijat ovat arvioineet 500 miljardia dollaria.

”Kuten kansainvälinen palkinto osoitti, NOOAlla on monta kilpailuetua. Perinteinen muutosjohtaminen ei vastaa digitaalisen maailman haasteisiin ja vaikka uudet työkalut lisäävät kommunikaatiota yrityksissä, ne eivät kykene parantamaan muutosjohtamista tai muuttamaan käyttäytymisen tasoa. NOOA tekee nämä kaikki asiat ja tuottaa lisäarvoa kaikille organisaation tasoille nopeuttaen muutoksien toimeenpanoa”, luonnehtii Grönstrand.

Kansainvälistä kasvua vauhdittamassa joukkorahoitus

Palkinnon tuoman huomion lisäksi kevät on muutenkin vauhdikasta aikaa TripleWinille. NOOAlle on tällä hetkellä käynnissä 300.000 € osakeanti joukkorahoituksella, joka on avoin kaikille. Kerätyt varat käytetään käynnissä olevaan NOOAn laajempaan lanseeraamiseen USA:n markkinoille, paikallisen tukitiimin vahvistamiseen sekä menetelmäpatentin viimeistelyyn.

Chicago TripleWin NOOA palkinto kasvuyritys

”Idea joukkorahoitukseen syntyi, kun muiden rahoitusvaihtoehtojen lisäksi halusimme antaa mahdollisuuden kaikille kiinnostuneille olla osana menestystarinaamme”, kertoo Tom Grönstrand. ”Palaute joukkorahoituskampanjasta on ollut positiivista ja tiedämme joukkorahoituksen jo nyt toteutuvan. Mukaan on saatu useita muutosjohtamisesta kiinnostuneita henkilöitä erikokoisilla sijoituksilla ja olemme järjestämässä heille verkostoitumismahdollisuuksia muiden sijoittajien kanssa.”

”Yrityksemme valuaatioksi on laskettu 3 000 000 euroa ja NOOA on nyt pre-seed vaiheessa. Tyypillisesti kierrosten välillä SaaS-palveluiden valuaatio on kaksinkertaistunut ja sijoitus on mahdollista realisoida seuraavalla kierroksella. Mukaan on mahdollista päästä vielä maaliskuun ajan”, vinkkaa Grönstrand.

Osakeanti jatkuu 31.3.2017 asti. Tutustu osakeantiin tästä!

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös