KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Varmat maksuratkaisut epävarmoina aikoina

Haasteet paperikuittien käsittelyssä, kun työntekijät tekevät etätöitä. Paljon verkko-ostoksia useilta verkkosivuilta. Hallinnointi maksaa yrityksille aikaa ja rahaa. Ongelma, jota ei voi ratkaista? “Aivan varmasti voi”, toteaa Eurocardin yritysmarkkinoinnin johtaja Ila Sabet Bergström.

Pandemia ei ole muuttanut ainoastaan suhtautumistamme. Se on muuttanut tapamme olla tekemisissä toistemme kanssa, kommunikoida ja liikkua. Sen myötä myös tapamme tehdä ostoksia ja maksaa on muuttunut erityisesti yritysmaailmassa.

Kun työn tekeminen on siirtynyt koteihin, ja työntekijät kommunikoivat toistensa kanssa digitaalisissa kanavissa, ongelmaksi muodostuvat vanhat ja usein täysin manuaaliset työnkulujen käsittelyprosessit, jolloin myös kokonaiskuvan saaminen on vaikeampaa. Miten lähetän paperikuitit eteenpäin talousosastolle, tai matkakulut hyväksyttäviksi vastuuhenkilölle?

Ila Sabet Bergström tietää, miten yritys voi helpottaa kulujen käsittelyä ja samalla pienentää menoja, kasvattaa tuloja sekä lisätä työntekijöidensä motivaatiota. 

Digitaalinen kulujen käsittely

“Kun työtä tehdään nyt pääasiassa etänä, tarve digitaaliselle ja tehokkaammalle kulujen käsittelylle lisääntyy. Sekä pienet että suuret yritykset tarvitsevat digitaalisia työtapoja ostotapahtumasta liiketoiminnan hallintaan asti.

Eurocardilla on pitkäaikainen kokemus juuri digitaalisoinnista ja yrityksen toimintojen tehostamisesta. Yrityskorteista integroituihin maksuratkaisuihin ja vaivattomaan seurantaan.

Vähemmän hallinnointityötä

Eurocardin älykkäät kokonaisratkaisut helpottavat kaikenkokoisten yritysten talouden hallintaa.

Ila Sabet Bergströmin mukaan juuri kulujen käsittely on haasteellista monille yrityksille.

“Joskus voi tuntua siltä, että kulujen ja kuittien selvittely on kuin muistipelin pelaamista, kun yrittää muistella, mikä kuitti ja kulu kuuluvat yhteen.”

Eurocardin ratkaisu vastaa juuri näihin kysymyksiin. Sen avulla yritykselle jää myös enemmän aikaa keskittyä varsinaiseen toimintaansa, kun aikaa ei tarvitse enää käyttää kadonneiden paperikuittien metsästykseen.

Kun aikaa kuluu vähemmän hallinnointiin, jää enemmän aikaa yritystoimintaan. Tämän lisäksi myös työntekijät ovat tyytyväisempiä ja tehokkaampia, mikä on tärkeää kaikille yrityksille – niin isoille yhtiöille kuin pienemmille start-up-yrityksille.

“Joustava ja digitaalinen maksuratkaisu, joka on helppo muokata eri tarpeisiin, auttaa yrityksiä valmistautumaan tulevaisuuden haasteisiin. Sillä kun ajat muuttuvat, myös Eurocardin maksuratkaisut muuttuvat.”

______________________________________________________________________________

Digitaalinen kulujen käsittely auttaa yritystäsi:

  1. Kasvattamaan tuloja ja pienentämään menoja.
  2. Parantamaan hallintaa ja kokonaiskuvaa
  3. Lisäämään aikaa todelliseen työhön.

______________________________________________________________________________

Lue lisää siitä, miten voit helpottaa maksujen käsittelyä ja tehostaa seurantaa. www.eurocard.com/fi

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös