KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Coinmotion tuo markkinoille ensimmäisen kryptovaluuttaa hyödyntävän maksukortin

Coinmotion on julkaissut Mastercard-maksujärjestelmään yhdistetyn kryptovaluuttamaksukortin.

Coinmotion Oy:n toimitusjohtaja Heidi Hurskainen.

Suomalainen kryptovaluuttapalveluiden tarjoaja Coinmotion on tuonut ensimmäisenä pohjoismaisena yrityksenä markkinoille kryptovaluuttamaksukortin.

Coinmotion on julkaissut prepaid-maksukortin, jolla käyttäjät voivat maksaa jokapäiväisiä ostoksia kryptovaluuttaa käyttäen. Pohjoismaissa ainutkertainen, kryptovaluuttaa euroiksi muuntava maksukortti on yhdistetty Mastercard-maksujärjestelmään, minkä ansiosta korttia voi käyttää maailmanlaajuisesti niin verkko- kuin kivijalkakaupoissa.

”Kryptovaluuttoja on kritisoitu siitä, että niitä on hankala käyttää arjessa esimerkiksi ostosten maksamiseen. Halusimme tuoda markkinoille vaihtoehdon, joka mahdollistaa kryptovaluutan käytön esimerkiksi ruokaostosten maksamiseen tai pankkiautomaateilla tehtäviin käteisnostoihin”Coinmotionin toimitusjohtaja Heidi Hurskainen kertoo.

Toisin kuin tavallisten rahastojen lunastuksesta saatavat varat, Coinmotionin palvelussa myydyt ja euroiksi muunnetut kryptovaluutat ovat asiakkaan käytettävissä välittömästi.

Coinmotionin prepaid-kortti on saatavilla Suomen lisäksi Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Itävallassa, Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa. Kortti on myöhemmin saatavilla myös muissa ETA-maissa.

Coinmotion tarjoaa käyttäjilleen verkkopankkia muistuttavan, turvallisen ja luotettavan alustan varojen hallintaan, minkä ansiosta kryptovaluuttaan sijoittaminen on yksinkertaista ja turvallista. Coinmotion on suomalainen Finanssivalvonnan sääntelemä rekisteröity kryptovaluuttapalveluiden tarjoaja. Yhtiö on yksi harvoista eurooppalaisista virtuaalivaluuttapalveluita tarjoavista yrityksistä, joilla on myös Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Palvelua käyttääkseen käyttäjien on tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla.

Verohallinnon tilastojen mukaan noin 150 000 suomalaista on ilmoittanut kryptovaluutoista saatuja tuloja vuodelta 2021. Määrä on kasvanut huomattavasti vuodesta 2020, jolloin vain noin 3 400 suomalaista ilmoitti vastaavia tuloja.

”Kryptovaluuttojen suosio on ennennäkemättömässä kasvussa. Haluamme auttaa ihmisiä ymmärtämään, että kryptovaluutat ovat turvallinen ja helppokäyttöinen sijoituskohde. Monilla saattaa olla ennakkoon negatiivinen käsitys kryptovaluutoista, mutta me Coinmotionilla varmistamme, että kryptovaluuttaan sijoittaminen on yhtä turvallista ja sujuvaa kuin pankissa asiointi”, Hurskainen toteaa.

Kryptovaluuttamaksukortista on hyötyä myös silloin, jos käyttäjä muuttaa ulkomaille, sillä pankkitilin avaaminen uudessa maassa tai entisessä kotimaassa sijaitsevien varojen hallinta voi olla haastavaa. Näin käyttäjät voivat hallita taloudellista hyvinvointiaan entistä yksinkertaisemmin.

Vuonna 2012 perustetun yhtiön myynti kasvoi 404 prosenttia vuonna 2021 ja liikevaihto 458 prosenttia. Coinmotion on näin Pohjoismaiden johtava virtuaalivaluuttapalveluiden tarjoaja. Tulevaisuudessa yhtiö suunnittelee kehittävänsä kryptolainapalvelun, jonka avulla käyttäjät voivat asettaa krypto-omaisuutensa lainansa vakuudeksi.

Coinmotion​ / ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1%:n treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi
Ylös
>