Sijoittaja, näin kerrytät käteispositiolle korkoa Alisa Pankin säästötilillä 

Pankin tarjoaman määräaikaistalletuksen korko on jopa kaksi prosenttia.

Fellow Pankki määräaikaistalletus

Sijoitusmarkkinoiden nykyisessä epävarmassa tilanteessa moni miettii uudelleen sijoittamisen ja säästämisen tapojaan. Yksi houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat kerryttää ”puskuria”, on Alisa Pankin säästötili.

Säästötilin vuosikorko on 0,5 prosenttia. Tili on asiakkaalle maksuton ja talletettuja varoja voi nostaa vapaasti. Säästötilin avaaminen ja talletuksen tekeminen vie vain hetken.

Säästötilin korko on kilpailukykyinen verrattuna suomalaisiin kivijalkapankkeihin. Niiden säästötilin korko on edelleen lähellä nollaa. Lisäksi pankit veloittavat yleensä säästötilistä kuukausimaksun, toisin kuin Alisa Pankki.

Sijoittajan kannattaa huomioida käteisen tuotto salkunhoidossa. Kuluton 0,5 prosentin korko säästötilillä tarkoittaa sitä, että myös sijoitussalkun käteispositiolle saadaan tuottoa. 

Määräaikaistalletus soveltuu korkoinstrumentiksi sijoitussalkkuun

Korkeampaa korkotuottoa tavoitteleva suuntaa katseensa Alisa Pankin määräaikaistalletukseen. Määräaikaistalletus soveltuu hyvin sijoitussalkun riskin hajauttamiseen. 

Alisa Pankin määräaikaistalletuksen vuosikorko on jopa kaksi prosenttia. Koron suuruuteen vaikuttaa talletuksen pituus. Määräaikaistalletuksen korko tilitetään kolmen kuukauden välein. 

Määräaikaistalletuksen avulla sijoittaja hyötyy kallistuneesta rahan hinnasta ilman merkittävää korkoriskiä. Käytännössä se tarkoittaa houkuttelevaa riski-tuottosuhdetta verrattuna pitkän maturiteetin korkoinstrumentteihin. 

Sijoittajat karttavat nykytilanteessa pitkiä korkoinstrumentteja, koska korkomarkkinoiden volatiliteetti on noussut korkeimmalle tasolle finanssikriisin vuoden 2008 jälkeen. 

Alisa Pankki on ketterä suomalainen pankki

Alisa Pankki on moderni suomalainen digitaalinen pankki, joka tarjoaa arjen pankki- ja rahoituspalveluita sekä yksityishenkilöille että pk-yrityksille.  

Pankkitilin avaaminen Alisa Pankin mobiilisovelluksessa tai verkkosivustolla on vaivatonta ja kestää vain muutaman minuutin. Myös vakuudettoman lainan ja lainojen yhdistämisen haku tapahtuu nopeasti digitaalisissa palvelukanavissa.

Alisa Pankin talletukset kuuluvat Suomen talletussuojajärjestelmän piiriin. Talletussuojajärjestelmästä Suomessa vastaa Rahoitusvakausvirasto. Talletussuoja turvaa tilillä olevia varoja. Talletussuojakorvaus on enintään 100 000 euroa tallettajan yhdessä talletuspankissa olevista talletuksista.

1 kommentti

1 kommentti

  1. Niko

    5.11.2022 at 10:29

    Bank Norwegian tarjoaa tiliä paremmilla ehdoilla ja korolla.

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös