KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mistä Taalerin pääomarahastoissa on kyse? – Peter Ramsay avaa strategian | SR-Podi

Kaupallinen yhteistyö: Taaleri. SalkunRakentajan podcastissa keskustellaan pörssiyhtiö Taalerista sijoituskohteena.

Analyytikko Henri Elon vieraana on puolitoista vuotta sitten Taalerin toimitusjohtajana aloittanut Peter Ramsay. Hän on pitkän linjan finanssiammattilainen ja kertoo mielenkiintoisesta historiastaan – alkaen kesätöistä BMW:n talousosastolla Saksassa 1980-luvun lopulla.

Taaleri panostaa uusiutuvan energian pääomarahastoihin. Liiketoimintaan kuuluvat myös kiinteistörahastot ja bioteollisuusrahastot ja -sijoitukset. Taalerin toinen keskeinen segmentti on takausvakuuttaja Garantia.

Jaksossa keskustellaan siitä, mitä pääomarahastojen hallinnointi ja rakentaminen on. Ketkä ovat asiakkaita, kilpailijoita, entä miten Taaleri jakautuu tiimeihin?

Ei unohdeta myöskään sijoittajan kannalta keskeisiä avainlukuja, kuten markkina-arvo ja osinkotuotto.

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Taalerin visio on olla pohjoismainen edelläkävijä kestävään kehitykseen painottuvissa vaihtoehtoisissa sijoituksissa. 

Kommentoi
Ylös
>