Purmon IR-sivut

Purmo on 15 parhaimman joukossa Nordic Business Diversity -indeksissä 2024

Purmo Group on sijoittunut 15 parhaimman yrityksen joukkoon Nordic Business Diversity -indeksissä.

Yhtiö saavutti seitsemännen sijan 15 keskisuuren pörssiyhtiön joukossa Helsinki Nasdaq -kategoriassa.

Indeksi tutkii ylimmän johdon monimuotoisuutta Pohjoismaiden pörssilistatuissa yhtiöissä. Hallitus- ja johtoryhmä kokoonpanoja arvioitiin monimuotoisuuden näkökulmasta julkisesti saatavilla olevien neljän muuttujan perusteella: sukupuoli, ikä, kansallisuus ja koulutus.

“Meillä Purmo Groupissa on kunnia saada tunnustus siitä, että olemme yksi 15 parhaimmasta yrityksestä Nasdaq Helsingissä tässä luokittelussa. Monimuotoisuus on osa Purmo Groupia, koska toimimme kaikkialla Euroopassa, vaikka olemmekin listautuneet Nasdaq Helsinkiin ja pääkonttorimme on Helsingissä. Meillä on hyvä naisten ja miesten edustus ylimmässä johdossa, mistä olemme hyvin ylpeitä. Ylimmän johdon lisäksi juhlistamme kaikkia työntekijöitämme tarjoamalla heille parhaimmat mahdolliset tavat kehittää itseään uusien haasteiden ja uramahdollisuuksien kautta konsernin sisällä. On upeaa nähdä, että työmme monimuotoisuuden eteen on saanut hyvän vastaanoton julkisissa tutkimuksissa, kuten Nordic Business Diversity -indeksi”, sanoo Linda Currie, Purmo Groupin henkilöstöjohtaja.

Nordic Business Diversity -indeksi pyrkii herättämään keskustelua ja maalaamaan kuvan siitä, miten ylimmän tason johtaminen näyttäytyy Pohjoismaissa.

Impaktlyn toteuttama indeksi on kaikista kattavin luokittelu, joka sisältää yli 600 Nasdaqissa listattua yhtiötä Pohjoismaissa, tutkittaessa johtajien monimuotoisuutta pohjoismaisissa Nasdaq-listatuissa yrityksissä. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa: https://impaktly.com/nordic-business-diversity-index/2024.

Kommentoi
Ylös
>