Evli digital banneri 02
Makrotalous

Konkurssien kasvu pysähtynyt

Koko vuonna konkurssien määrä on kasvanut viime vuodesta. Kuukausikohtainen tarkastelu osoittaa kuitenkin, ettei konkurssien määrä ole enää kasvussa.

Tilastokeskuksen tietojen mukaan tammi–lokakuussa 2013 pantiin vireille 2 681 konkurssia, mikä on 5,3 prosenttia enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin.

Lähde: Konkurssit 2013, lokakuu. Tilastokeskus

Lähde: Konkurssit 2013, lokakuu. Tilastokeskus

Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 13 721, mikä on puolestaan 1 333 henkilöä (10,8 prosenttia) enemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin.

Konkurssien määrän kasvu näyttäisi nyt – ainakin väliaikaisesti – pysähtyneen. Vireille pantujen konkurssien määrä oli lokakuussa suurin piirtein samalla tasolla kuin syyskuussakin.

Tilastokeskuksen mukaan vireille pantujen konkurssien määrä kasvoi tammi–lokakuussa maa-, metsä- ja kalatalouden, kaupan, majoitus- ja ravitsemistoiminnan sekä muiden palveluiden päätoimialoilla.

Click to comment

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 0400-132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös