Yritysuutiset

OP poistaa kaupankäyntikulut kotimaisista osakkeista

OP poistaa Helsingin pörssin kotimaisten yhtiöiden kaupankäyntikulut ja merkintäpalkkion.

”OP on vahvasti sitoutunut toimimaan Suomen talouskehityksen ja hyvinvoinnin puolesta. Tällä uudella #Suominousuun-hankkeella haluamme kiinnittää huomiota suomalaisen omistajuuden merkitykseen talouskasvun ja työpaikkojen luomisessa. Kun yritysten pääomahuolto paranee, ne pystyvät kasvamaan ja synnyttämään Suomeen työpaikkoja, ja juuri sitä Suomi nyt kaipaa”, OPn pääjohtaja Reijo Karhinen sanoo.

”Suomalaisten yritysten menestys on elinehto koko isänmaamme kannalta. Siksi haluamme madaltaa suomalaisten kynnystä lisätä omistajuuttaan kotimaisissa yrityksissä”, Karhinen jatkaa.

Avaus on OPn kolmas #Suominousuun -hanke, jonka avulla kiritetään talouskasvua ja luodaan positiivisempaa virettä yhteiskuntaan. Aiemmin OP on tarjonnut asuntolaina-asiakkailleen lyhennysvapaata ja yrityksille riski- ja lainarahoituspakettia.

Kaupankäynti Helsingin pörssissä listattujen suomalaisten yhtiöiden osakkeilla on ilmaista noin neljän kuukauden ajan OP-verkkopalvelun asiakkaille verkossa ja mobiilissa.

OP tarjoaa myös veloituksetta yhtiöitä koskevaa analyysitietoa sisältävän osaketutkimuksen kaikille siitä kiinnostuneille. Edut ovat voimassa määräajan välillä 7.12.2015-31.3.2016.

Lisäksi OP poistaa merkintäpalkkion OPn Suomeen sijoittavista rahastoista pysyvästi kaikissa kanavissa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös