Strategiat

Sijoitusverkosto Sharevillen ”supertähti” päässyt hurjiin sijoitustuottoihin

Nuori pohjois-suomalainen sijoittaja on päässyt kovalla riskinotolla sijoitussalkullaan käsittämättömän koviin tuottoihin.

Nimimerkki Thain lienee yksi Suomen seuratuimpia sijoittajia, sillä hänellä sosiaalisessa sijoitusverkostossa Sharevillessä jo yli 3600 seuraajaa, Nordnetin työntekijät kommentoivat Nordnetblogissa.

Syy Thainin suosioon on selvä. Hän on viidessä vuodessa kahminut käsittämättömän 1 888 prosentin tuoton sijoitussalkulleen. Tuloksen arvoa lisää se tosiasia, että samana aikana indeksi on noussut ”vain” reilut 52 prosenttia.

thain-osakesalkku-shareville-102016

Miten 27-vuotias pohjois-suomalainen tradenomi on näin hurjiin tuottoihin päässyt?

”Olen valmis ottamaan kovaa riskiä”, Thain kertoo Nordnetblogissa. Hän pitää pienistä yrityksistä suuren tuottopotentiaalin vuoksi. Eikä pienillä yhtiöillä yleensä ole paljon analyytikkoseurantaa tai rahastoja/instituutioita omistajina, joten ne voivat tarjota mahdollisuuksia löytää todellisia helmiä, Thain toteaa.

Thain on selkeästi kontrasijoittaja. ”Haluan sijoittaa yhtiöön, joka on markkinatilanteen tai tilapäisten ongelmien takia poljettu alas, mutta jonka liiketoiminta on kehittymässä hyvään suuntaan. Lopulta markkina korjaa hinnoitteluvirheet.”

Thainin strategiaan on aina kuulunut maltillinen velkavivun käyttö, ja esimerkiksi optioista hänellä on positiivisiä kokemuksia.

”Olen myös aktiivinen sijoittaja. En käy päiväkauppaa, mutta haluan valita yritykset joihin sijoitan ja koittan ajoittaa markkinoita. Tähän asti on menestytty kohtuullisesti valitulla strategialla. Jos aktiivisella sijoittamisella ei pysty voittamaan indeksiä, niin on sama sijoittaa indeksiin ja käyttää aika vaikka riippumatossa makoiluun.”

1 kommentti

1 kommentti

 1. Avatar

  Herakleitos

  17.12.2016 at 10:46

  Kaikki kunnia Thaille ja muille kontraajille. Täytyy kuitenki muistaa tosiasiat eli tilastot:

  Yksikään menestyvä supersijoittaja ei ole parin vuoden kuluttua enää “super”, viiden vuoden kuluttua ei enää menestyvä eikä kymmenen vuoden kuluttua kenties enää edes sijoittaja vaan pahimmillaan työtön ja varaton sossun ja velkaneuvonnan asiakas.

  Kontraamiseen pätee sama sääntö kuin kaikkeen muuhunkin:

  Mitä tahansa teetkin, muista lopettaa ajoissa.

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös