Yritysuutiset

Sijoittajat saivat 11% tuoton Fellow Finance -vertaislainapalvelusta

Vertaislainauksen suosi kasvaa Suomessa kohisten.

Fellow Finance joukkorahoituspalvelun käyttäjien määrä kasvoi vuoden aikana yli 220 prosenttia ja välitettyjen lainojen kokonaismäärä kasvoi 90 miljoonaan euroon, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Yhtiön liikevaihto kasvoi 40 prosenttia vuonna 2016 edellisvuodesta.

Fellow Finance vankisti asemaansa Pohjoismaiden suurimpana joukkorahoituspalvelun tarjoajana. Yhtiö välitti lainoja vuoden 2016 aikana noin 50 miljoonalla eurolla kuluttajille Suomeen ja Puolaan sekä PK-yrityksille Suomessa.

Fellow Financen markkinaosuus Manner-Euroopassa oli 4,3 prosenttia ja Suomessa markkinaosuus oli yli 30 prosenttia koko joukkorahoitusmarkkinasta.

Viime vuonna palvelua käyttävät sijoittajat saivat korkotuottoa keskimäärin 11 prosenttia. Korkotuotto riippuu luonnollisesti luottojen riskiluokasta. Luottotappioriskiltään riskisimpien vertaislainojen tuotto oli Fellow Financen palvelussa yli 20 prosenttia.

Lue lisää vertaislainauksesta tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

 

 

Kommentoi
Ylös
>