Asunnot ja kiinteistöt

Asuntosäästö.fi halpuuttaa asuntosijoittamisen – tarjoaa jopa 7,5% vuosituottoa

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

Asuntosäästö.fi on uudenlainen vaihtoehto sijoittaa asuntoihin. Se tarjoaa sijoittajille säännöllistä tuottoa ilman hallinnointipalkkioita.

Asuntosijoittamiselle suotuisa markkinaympäristö on synnyttänyt nipullisen asuntorahastoja viime vuosina. Vaikka rahastot ovat onnistuneet haalimaan merkittävän määrän pääomia, näitä vaivaa samankaltaiset ongelmat. Suurimpana haasteena on etenkin asiakkaan tuottoja syövä raskas kulurakenne.

Asuntosäästö.fi on uusi vaihtoehto perinteisten asuntorahastojen rinnalle. Asuntosäästö.fi tarjoaa vuokratuloon perustuvaa säännöllistä tuottoa ilman hallinnointipalkkioita.

Tasaista tuottoa neljä kertaa vuodessa

Muihin sijoitusinstrumentteihin verrattuna asuntosijoittamisen etuna on sen ennakoitavuus. Asuntosäästö ei spekuloi asuntojen mahdollisella arvonnousulla, vaan portfolio tekee tasaista tuottoa vuokratuloon perustuen. Asuntosäästö ostaa asuntoja kasvukeskuksista, joissa sijaitsee ammattikorkeakoulu tai yliopisto.

Tuotot maksetaan neljä kertaa vuodessa kunkin vuosineljänneksen päätteeksi. Sijoittaja voi halutessaan keskeyttää sopimuksen milloin tahansa, jolloin raha palautetaan asiakkaan tilille kahden viikon kuluessa.

Tuottoa lähes verovapaasti

Asuntosäästö tarjoaa myös huomattavan veroedun. Yritys on julkisesti listaamaton yhtiö, joten sijoituksen tuotosta 75 prosenttia on verovapaata ja 25 prosenttia veronalaista pääomatuloa. Tästä johtuen niin sanottu efektiivinen veroprosentti on vain 7,5 prosenttia.

Ero perinteisiin rahastoihin on merkittävä, sillä osake- ja rahastosijoituksessa kertyneestä tuotosta 30 prosenttia menee veroihin.

Suorat asuntosijoitukset tarjoavat toki säännöllistä vuokratuloa. Asuntojen ostaminen, remontoiminen ja vuokraaminen vievät kuitenkin aikaa ja edellyttävät sijoittajalta laajaa kokemusta sekä paikallista markkinatuntemusta. Näistä syistä monet kokevat asuntosijoittamisen vaivalloisena ja päätyvät hakemaan tuottoa muualta.

Lisäksi suorilla asuntosijoituksilla järkevän hajautuksen luominen on haastavaa. Monilla jo yhden asunnon omistaminen muodostaa merkittävän osan varallisuudesta. Tällöin huono vuokralainen tai iso remontti taloyhtiössä näkyy välittömästi tuotossa. Sen sijaan Asuntosäästöön tehdyt sijoitukset kohdistuvat aina koko asuntokantaan.

Muista rahastoista poikkeava toimintamalli

Perinteisissä asuntorahastoissa rahasto tai yhtiö kattaa sijoitustoiminnan kulunsa ja perii oman kiinteän palkkionsa rahaston menestyksestä riippumatta. Tämän jälkeen tuotosta vähennetään verot, josta jäljelle jäävä osuus on sijoittajan saama tuotto.

Asuntosäästö.fi toimii sijoittajaystävällisemmin. Sijoitukset ovat etuoikeutettuja B-osakkeita, joille maksetaan tuottoa sijoitustoiminnan kulujen ja verojen jälkeen. Asuntosäästön palkkioksi muodostuu viivan alle jäävä osuus. Yhtiön omistajien tuotto on siis sidottu tulokseen kiinteiden palkkioiden sijaan. Lopputulema on, että perinteinen rahastomalli on käännetty ympäri – asiakkaiden tuotto maksetaan ennen yhtiön palkkiota.

Asuntosäästö asuntorahasto vertailu asuntosijoittaminen asunnot

Kuinka Asuntosäästö.fi toimii?

Asuntosäästön kautta sijoittaja pääsee asuntosijoittajaksi jo 500 eurolla. Sijoitus tehdään verkkopalvelussa ja sijoituksen tuotto tilitetään neljä kertaa vuodessa kunkin vuosineljänneksen päätteeksi. Sijoituksen tuotto on 75% verovapaata.

Valittavana on neljä sijoitusajaltaan ja tuotto-odotukseltaan erilaista sijoituskohdetta.

Asuntosäästö tuottovaihtoehdot asuntosijoitus tuotto

Valittavana on neljä erilaista sijoituskohdetta. Sopimukset ovat määräaikaisia ja kestoltaan yhdestä kolmeen vuotta. Sijoitusajan lopussa sopimusta voi jatkaa, vaihtaa toiseen tai lunastaa sijoituksen kuluitta. Mikäli sijoitus lunastetaan ennen sopimuksen päättymistä, veloitetaan 3,5% nostokulu sijoitetusta pääomasta. Sijoituksen merkintähetkellä tai sijoitusjakson aikana ei kuitenkaan peritä mitään kuluja.

Tutustu Asuntosäästö.fi-ratkaisuun tarkemmin tästä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös