Sijoitusuutiset

Nordnet uudisti sijoittajien verkkopalvelunsa

Nordnet julkaisi lauantaina uudistetun verkkopalvelunsa, jossa on päivitetty käyttöliittymä, uudistetut yleisnäkymät sekä uusia toiminnallisuuksia.

Nordnet Suomen maajohtaja Suvi Tuppurainen kertoo, että Nordnet suomalaisille asiakkailleen viikonloppuna selvän parannuksen aiemmin käytössä olleeseen verkkopalveluumme.

”Uuteen verkkopalveluun tottuminen ja sen oppiminen vie hetken, mutta siinä on niin monia hyödyllisiä uusia ominaisuuksia, että opettelu todella kannattaa”, Tuppurainen toteaa.

Nordnet.fi on koodattu alusta lähtien täysin uusiksi, vastaamaan nykyajan vaatimuksia ja toimimaan kaiken kokoisilla päätelaitteilla. Uudessa palvelussa on monia uusia toiminnallisuuksia.

Vastuullista sijoittamista tukevat uudet hakutoiminnot ETF:ille ja rahastoille. Palvelussa käyttäjä voi suodattaa esiin matalan hiiliriskin sijoituksia ja jättää hakutuloksista pois kohteita, jotka omistavat yhtiöitä, esimerkiksi tupakka-, ase- tai hiiliteollisuudessa (”Ei-toivotut omistukset”-suodatin).

Nordnet tarjoaa reaaliaikaisesti striimaavat, eli automaattisesti päivittyvät osto- ja myyntikurssit pohjoismaisille osakkeille nyt maksutta. Toimeksiantoa tehdessä näkyy myös reaaliaikaiset snapshot-kurssit USA:n, Kanadan ja Saksan markkinoilla listatuille osakkeille.

Palvelussa on myös parannettu hakunäkymä pörssilistatuille tuotteille, kuten sertifikaateille ja turboille sekä minifutuureille. Uudesta näkymästä näkee yhdellä silmäyksellä esimerkiksi sertifikaattien vipukertoimet ja spreadit.

Palvelu sisältää uudet osake-, rahasto- ja ETF-ideasivut, joissa on koottuna tunnettuja ja suosittuja yhtiöitä eri sektoreilta ja markkinoilta.

Palvelussa on myös automaattisesti synkronoituvat seurantalistat mobiilisovelluksen ja verkkopalvelun välillä, teknisen analyysin -työkalut liukuvilla keskiarvoilla (SMA ja EMA) ja Bollinger Bands (BB) -kuvioilla sekä ETF:ille Morningstar-rating.

Merkittävä ero vanhan ja uuden verkkopalvelun välillä on Tuppuraisen mukaan se, että uusi palvelu on suunniteltu käyttäjälähtöisesti, toisin kuin vanha verkkopalvelu, jossa keskiössä olivat käyttäjän eri tilit.

”Nordnetin vanha verkkopalvelu on ollut käytössä vuodesta 2007, joten oli jo aika siirtyä eteenpäin. Uusi verkkopalvelu on jo käytössä laajasti Norjassa ja Tanskassa ja neljäs toimintamaamme Ruotsi siirtyy uuteen verkkopalveluun vielä tämän vuoden puolella. Uudessa verkkopalvelussa on käyttäjäystävällisempi, nykyaikainen rakenne, johon on helpompi kehittää uusia toiminnallisuuksia jatkossa asiakkaidemme palautteen perusteella”, sanoo Tuppurainen. 

Tutustu uudistuneisiin Nordnet-palveluihin tästä.

3 kommenttia
 • Perttu Kivelä sanoo:

  Yleisnäkymä omaa salkkuun on ainakin surkea..
  MM. Ostettujen osakkeiden keskihinta ei näy.. Tykkäsin entisestä näkymästä enemmän..

 • Jaakko kulta sanoo:

  Uusi sivusto on ihan paska. Voi Nordnet mitä sekoilua! Mistä löytyy esim. vuoden aikana saadut total osingot?

 • none sanoo:

  Nordnet puuhaili täysin kelvottoman käyttöliittymän (resursseja syövä, hidas, epäselvä, puutteellinen), eikä heillä selvästi ole ammattitaitoa korjata sitä. Onneksi vanha liittymä vielä toimii, mutta ovat jo uhanneet tuhoavansa sen. ?

 • Ylös
  >