Oma talous

Vakuutusten kilpailuttaminen tuo keskimäärin 500 euron säästöt

Riippumaton Vakuuttava.fi-palvelu vertailee parhaita vakuutustarjouksia ja asiakkaansa nykyisiä vakuutuksia.

Vakuuttava.fi on ainoa vakuutusten kilpailutuspalvelu, joka kilpailuttaa koko perheen kaikki vakuutukset puolueettomasti kaikissa vakuutusyhtiöissä.

Vakuutustarjousten kokonaisvaltaisen vertailun suorittaa vakuutusalan asiantuntija. Asiakkaalle palvelu täysin riskitön, jossa asiakas tekee aina lopullisen päätöksen.

Jo yli 400 suomalaista on kilpailuttanut vakuutuksensa Vakuuttava.fi-palvelussa.

Palvelu on riskitön, vaivaton ja käytännössä ilmainen, sillä palvelun käyttäjä maksaa vain puolet vuodessa säästämästään rahasta. Asiakkaan ei tarvitse edes muistaa, mitä vakuutuksia hänellä on, koska palvelu hakee vakuutuksien tiedot automaattisesti vakuutusyhtiöstä. Niiden perusteella palveluntarjoaja osaaa pyytää juuri oikeat tarjoukset kaikkiin tarpeisiin.

Palvelu on riippumaton meklarikilpailutus, joka ei ota vastaan palkkioita vakuutusyhtiöiltä vaan edustaa asiakastaan vakuutusyhtiöiden suuntaan.

Palvelun käyttäjä saa vertailun parhaista tarjouksista ja nykyisistä vakuutuksistaan. Näin asiakas näkee vakuutusehdot kokonaisuutena, mahdolliset merkittävät muutokset ja korvattavat vakuutustapahtumat.

Kilpailutukseen kysytään tarjous jokaisesta vakuutusyhtiöstä. Jos asiakas jättää jonkun vakuutuksen kilpailutuksen ulkopuolelle, voi hän mainita asiasta lisätiedoissa.

Ensimmäisestä 50:stä kilpailutuksesta viisi eniten säästöä saavuttanutta voittaa matkan ja hotelli-majoituksen Sijoitus Invest- messuille 26. – 27.11.2019!

Lue tästä lisää palvelusta ja aloita kilpailutus: Vakuuttava.fi

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös