Oma talous

Laskujen hallinnan mobiilipalvelu Clark tarjoaa käyttäjilleen bonuksia

Valtaosa suomalaisista saa laskunsa yhä perinteiseen tapaan paperisena postilaatikkoon, vaikka laskujen käsittelyn voisi hoitaa nykyään helpomminkin.

Laskujen käsittely ja maksaminen ovat mahdollista nykyään myös sähköisessä muodossa. Vaihtoehtoja on useita. Lasku voi olla esimerkiksi sähköpostilla lähetettävä lasku, kuluttajan verkkopankkiin saamaa e-lasku, Postin tarjoama NetPosti-palvelu tai mobiililasku.

Clark on kuluttajille suunnattu maksuton palvelu, jonka avulla käyttäjä voi hallita laskujaan mobiilisovelluksen avulla. Tämän mobiilisovelluksen kautta käyttäjä voi vastaanottaa, hallinnoida, maksaa ja arkistoida laskujaan.

Laskuja voi maksaa mobiililaitteella pankkikorttia käyttäen, kuten useissa verkkokaupoissa asiointi.

Lisäksi käyttäjä ansaitsee 0,3 prosenttia bonusta jokaisen laskun loppusummasta. Kaikki sovelluksen kautta tehdyt toiminnot, kuten laskujen maksaminen, kerryttävät henkilökohtaista bonustiliä. Bonuspisteet taas voi muuttaa rahaksi ja siirtää omalle tilille.

Palvelun avulla on mahdollista maksaa laskut käyttäjän omalta pankkitililtä lisäämällä pankkikortti palveluun. Palvelu ilmoittaa aina uudesta saapuneesta laskusta sekä lähestyvistä eräpäivistä. Palvelu myös arkistoi saapuneet laskut. Käyttäjän ei myöskään tarvitse kirjautua erikseen verkkopankkiinsa maksaakseen laskuja.

Palvelu tarjoaa myös taloustilin, jonka avulla käyttäjä voi pilkkoa suuret kulut pienimmiksi ja keventää kasaantuneiden laskujen aiheuttamaa taakkaa. Taloustili on 1000 euron luottotili, joka on vapaasti käytettävissä laskujen maksuun Clark palvelussa. Käyttäjä voi lyhentää luottoa takaisin osissa tai maksaa kerralla.

Palvelu luo automaattisesti jokaiselle käyttäjälle oman laskutusosoitteen, jonka voi ilmoittaa yrityksille. Perinteisiä paperillisia laskuja voi lisätä mobiilisovelluksen kameran ja viivakoodinlukijan avulla. Käyttäjä voi esimerkiksi antaa hyväksynnän laskujen keskittämiseen, jolloin kaikkien Clarkin yhteistyökumppanien kautta kulkevat laskut reititetään automaattisesti palveluun.

Clark on suomalainen yritys, joka kuuluu Finanssivalvonnan piiriin. Palvelua voi käyttää sovelluksen sekä verkkosivun kautta suojattuja SSL-yhteyksiä käyttäen. Clark ei koskaan tallenna korttitietoja, ja korttitiedot tallentuvat PCI DSS –sertifioidun yhteistyökumppanin järjestelmään.

Lue tästä lisää Clark-palvelusta

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös