Oma talous

Minimalistilta lähti sänkykin kotoa | SalkunRakentaja-podi | Jakso 30

Martina Akrenius ja Virve Fredman keskustelevat minimalismista SalkunRakentajan uusimmassa podissa.

Minimalismi kiinnostaa yhä useampaa suomalaista. Bloggaaja, kirjailija ja minimalisti Virve Fredman pohtii tämän olevan vastareaktio sille, että ollaan pitkään kulutettu liikaa ja ajateltu että tavarat tuovat onnea.

Martina Akrenius ja Fredman keskustelevat minimalismista SalkunRakentajan uusimmassa podissa.

Säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostunut Fredman jättäytyi puolisen vuotta sitten pois kokopäivätyöstään ja keskittyy nyt kirjoittamiseen sekä itsensä kehittämiseen. Minimalismiksi Fredman ryhtyi, sillä huomasi ulkomaille muuton yhteydessä, että jokapäiväisessä elämässä tarvitsee loppujen lopuksi yllättävän vähän tavaraa. Kotiin tuli lisää tilaa ja elämään vapautta.

Kuuntele myös: SalkunRakentaja-podi | Jakso 11 | “Minimalismi toi vapauden jatkuvasta oravanpyörästä”.

Kommentoi
Ylös
>