KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Fixuran lainoilla tasaista tuottoa epävarmassa osakemarkkinoiden tilanteessa

Suomalainen Fixura on perustettu vuonna 2009 ja se on pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys.

Fixura sijoittaminen sijoituspalvelu sijoittaminen

Osakemarkkinoiden kallis arvostustaso ja siitä johtuva heikko tuotto-odotus on ajanut sijoittajia etsimään kohteita, joiden tuoton ja riskin välinen suhde on osakkeita houkuttelevampi. Osakekurssit ovat tällä hetkellä poikkeuksellisen eriytyneet yhtiöiden tuloskehityksestä.

Tyypillinen allokaatio osakesijoituksissa ei ole nykyisessä markkinaympäristössä koko salkun näkökulmasta optimaalinen. Näin ollen sijoittajan kannattaa miettiä eri vaihtoehtoja osalle osakesijoituksia. Yksi varteenotettava sijoituskohde ovat Fixuran tarjoamat vertaislainat, joista saatava säännöllinen ja vakaa jopa 3,6 prosentin vuosituotto on nykyisessä nollakorkoympäristössä kilpailukykyinen.

Fixuran lähestymistapa analysoida vertaislainojen luottoriskiä on pohjoismaiden edistyksellisin. Yhtiö kartoittaa tarkasti lainaa ottavan kuluttajan tilitiedoista maksukyvyn. Fixuran asiakkaina lainanottajina ovat pääasiassa maksukykyiset luottoluokitukseltaan lähellä prime-tasoa olevat kuluttajat. Näin ollen lainaa saavat Fixuralta vain sellaiset asiakkaat, jotka sitä ansaitsevat. Fixuran vertaislainoihin sijoittaville yhtiön tekemä perusteellinen luottoriskin analysointi tarkoittaa pienempää riskiä ja sen myötä vakaampaa tuottoa.

Fixuran markkinoille tuoma uudenlainen laskevan koron toimintaperiaate on sekä lainanottajan että sijoittajan näkökulmasta erinomainen asia. Toimintaperiaate kannustaa hoitamaan lainan ajallaan, koska ajallaan lainan maksavien korko laskee joka kuukausi 0,1 prosentilla. Aluksi lainan korko on lainanottajalle 9,9 prosenttia, mutta laskevan koron toimintaperiaatteen ansiosta asiakas voi saavuttaa niinkin matalan korkotason kuin 2,9 prosenttia. Sijoittaminen laskevan koron lainoihin tuo varmempaa ja vakaampaa tuottoa verrattuna kiinteän koron lainoihin.

Sijoittaminen Fixuran vertaislainoihin on vaivatonta. Fixuran AutoInvest-toiminnolla sijoittaja voi hajauttaa sijoitukset automaattisesti, jonka ansiosta sijoitusten luottoriski laskee entisestään. Lisäksi toiminto sijoittaa uudelleen saadut korkotuotot. Näin ollen sijoittaja pääsee paremmin nauttimaan korkoa korolle vaikutuksesta ja maksimoimaan sitä kautta salkun tuoton. Sijoitustilin avaaminen on ilmaista ja siihen kuluu aikaa vain pari minuuttia.

Fixuralla on AA+ -luottoluokitus ja Suomen vahvimmat -sertifikaatti, jotka kertovat yhtiön taloudellisesta vakavaraisuudesta ja luotettavuudesta. Fixuran lainoihin sijoittaminen on vastuullista sijoittamista parhaimmillaan, sillä yhtiön toimintamallin perusajatuksena on reiluus ja motivoiminen lyhennyksien maksamiseen. Lisäksi reiluihin lainoihin sijoittaminen tuo nykyisessä epävarmassa osakemarkkinoiden tilanteessa kilpailukykyisen tuoton. Samalla se pitää Suomen talouden rattaat pyörimässä ja auttaa hyviä lainanottajia pääsemään eroon kalliimmista lainoista.

Lue lisää Fixuran lainoista sijoituskohteina.


Vastuuvapauslauseke

Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta tuotosta. Kaikki sijoitukset sisältävät riskin ja kaikki sijoituspäätökset ovat sijoittajan omalla vastuulla. Sijoittajan tulee ymmärtää kaikki sijoitukseen liittyvät riskit riippumatta sijoituksen määrästä tai sijoitusmuodosta.

1 kommentti
  • #Böllis sanoo:

    Ugh

  • Ylös
    >