Asunnot ja kiinteistöt

Miten jatkaa osta ja pidä -asuntosijoittajana, vaikka tuntisi riskien kasvavan?

Kolme keinoa, jolla voi asettaa oman mielentilansa rauhallisempaan asentoon ja tarkastella asioita isomman kuvan kautta silti konkreettisesti toimien.

Viime viikolla puhuttiin siitä, Mitä tapahtuu “osta ja pidä” -asuntosijoittajan turvamarginaalille, kun hinnat nousevat?

Sillä videolla jaettiin porukka kahteen koulukuntaan, joista toinen koulukunta ajattelee, että vuokratuoton jatkuvasti pienetessä, riski markkinoilla kasvaa. 

Kun asuntojen hinnat nousevat selvästi vuokria nopeammin, silloin vuokratuotto-% pienenee. Kun vuokratuotto pienenee, tämä koulukunta ajattelee, että vuokrista on yhä pienempi apu tai turva, jos jotain sattuu. Tämä koulukunta ajattelee, että nyt pitäisi ottaa rauhallisesti ja välttää riskejä. 

Nyt siis kysytään, miten tällaisessa markkinatilanteessa tai tunnetilassa voi jatkaa elämäänsä ”osta ja pidä” -asuntosijoittajana. Miten hallita niitä tunteita ja ajatuksia riskeistä? Videolla käyn läpi 3 keinoa, jolla voi asettaa oman mielentilansa rauhallisempaan asentoon ja tarkastella asioita isomman kuvan kautta silti konkreettisesti toimien.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös