KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Katso Kasvuwebinaarin tallenne!

Miksi sijoittaa lupaaviin suomalaisiin kasvuyhtiöihin? Ne kasvavat muuta markkinaa nopeammin, luovat työpaikkoja, parantavat maailmaa ja voivat tuottaa erittäin hyvin. Missä vaiheessa ja miten pääset sijoittamaan?

Markku Jussila ja Jouni Mäkelä kertovat, millä perusteella Springvest valitsee lupaavimmat yhtiöt. Missä vaiheessa ja mihin hintaan sijoittajat pääsevät osallistumaan yritysten kasvutarinaan? Millaisia exitejä on toteutunut?

Miksi ja miten sijoittaa kasvuyhtiöihin?

Kasvuyhtiöt kasvavat markkinaa nopeammin, luovat työpaikkoja, parantavat maailmaa ja voivat parhaimmillaan tuottaa erittäin hyvin. Siinä yksi hyvä syy sijoittaa.

Jo useita vuosia Springvest on järjestänyt Suomen suurimmat osakeannit listaamattomille kasvuyhtiöille. Mobidiag on tuore ja paras esimerkki kohdeyhtiöstä, jolle Springvest järjesti kolme osakeantia. Yrityskauppahinta oli huikeat 668 miljoonaa euroa!

Kasvuyhtiöwebinaarin agenda:

Mistä kasvusijoittamisessa on kyse?
Miksi kasvuyhtiöt tarvitsevat kasvurahoitusta?
Millä perusteella valitaan yritykset rahoituskierroksille?
Millaisia exitejä on toteutunut?
Miten pääset mukaan omistamaan suomalaisia kasvuyhtiöitä?

Markku Jussila
Markku Jussila, johtaja, Springvest
Jouni Mäkelä
Jouni Mäkelä, pääanalyytikko, Springvest

Kasvuwebinaarin järjestää Springvest. Miksi?

Yhä useammat osakesijoittajat ovat kokeilleet sijoittamista listaamattomiin kasvuyhtiöihin. Suurelle osalle kasvuyhtiöihin sijoittaminen on kuitenkin vielä melko uutta.

Suurin syy, miksi osakesäästäjät eivät vielä ole sijoittaneet listaamattomiin kasvuyhtiöihin, on tiedonpuute tai ettei ole löytynyt sopivaa kanavaa. Springvest analysoi vuosittain satoja yhtiöitä, joista se valitsee lupaavimmat. Springvest järjestää vain muutaman osakeannin vuodessa, ja tulee kierroksilla aina myös itse kohdeyhtiön omistajaksi. Sijoittaminen on helppoa ja sijoitusmateriaalit laadukkaita.

Rahoituskierrokset ovat suuruudeltaan yleensä 1-8 miljoonaa euroa, pienin sijoitus on 1000 euroa. Viimeisimpien tilinpäätösten mukaan 10 nopeimmin kasvanutta kohdeyritystä, jotka ovat olleet Springvestin järjestämillä rahoituskierroksilla, kasvoivat keskimäärin 73 prosenttia.

Tilaa tieto uusimmista rahoituskierroksista sähköpostiisi   

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös