Investors Housen IR-sivut

Investors Housen johto lisää omistustaan yhtiössä

Kaupan jälkeen toimitusjohtaja ja johtoryhmä yhtiöiden kautta tai suoraan omistavat yhteensä noin 14,3 prosenttia yhtiön osakekannasta.

Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roininen määräysvaltayhteisönsä Core Capital Oy:n kautta ja johtoryhmän jäsen Antti Lahtinen ovat lisänneet omistustaan yhtiössä tänään tehdyillä kaupoilla, joissa he hankkivat nettona yhteensä 120 000 kappaletta Investors House Oyj:n osaketta. Tänään hankitut osakkeet edustavat noin 1,9 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista.

Kaupan jälkeen toimitusjohtaja ja johtoryhmä yhtiöiden kautta tai suoraan omistavat yhteensä noin 14,3 prosenttia yhtiön osakekannasta. Toimitusjohtajan määräysvaltayhteisö Core Capital omistaa noin 12,6 prosenttia yhtiön osakkeista.

Kaupoista on tiedotettu 17.12.2021 johdon liiketoimi-ilmoituksin ja samoin pörssitiedotteella koskien ulkonaolevien osakkeiden lukumäärän muutosta.

”Omistaja-arvon kasvattaminen on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme. On luontevaa, että yhtiömme avainhenkilöt ovat sitoutuneet tavoitteisiimme myös oman henkilökohtaisen omistuksen kautta samoin kuin koko henkilökunta henkilöstörahaston kautta. Tänään tehdyt kaupat kertovat johdon luottamuksesta sekä yhtiön strategiaan että kasvavien osinkojen tavoitteeseemme”, Roininen kertoo.

Kommentoi
Ylös
>