Fodelian IR-sivut

Fodelian tytäryhtiö on valittu Kangasalan kaupungin ruokatuotetoimittajaksi

Fodelia Oyj:n tytäryhtiö Feelia Oy on valittu Kangasalan kaupungin ruokatuotetoimittajaksi sopimuskaudelle 01.03.2023–28.02.2025.

Sopimukseen on mahdollista lisätä 2+2 optiovuotta. Sopimuksen arvon arvioidaan olevan vuositasolla noin 0,6 miljoonaa euroa ja kokonaisarvon noin 3,6 miljoonaa euroa. Arviossa ovat mukana mahdolliset optiovuodet.

”Olemme iloisia saadessamme jatkaa yhteistyötämme Kangasalan kaupungin kanssa, jonka kanssa olemme toimineet jo vuodesta 2017 alkaen. Vastuullisesti tuotetut valmisruokamme, joiden kotimaisuusaste on jopa 80 % sekä useat kasvistuotteemme, sopivat mm. koulujen ruokalistalle erinomaisesti.” Feelian toimitusjohtaja Jukka Ojala kommentoi.

Fodelia Oyj:n tytäryhtiö Feelia Oy tarjoaa valmisruokia ja ateriapalveluja julkisen ja yksityisen sektorin toimijoille. Feelian tuotteille pystytään valmistustekniikan vuoksi antamaan pitkä säilyvyysaika, mikä puolestaan osaltaan mahdollistaa hävikin minimointia. Laajan, lähes 200 tuotetta kattavan valikoiman lisäksi Feelialla on 30 tuotteen erikoisruokavaliosarja.

Fodelia toimii suomalaisten elintarvikeyhtiöiden holdingyhtiönä. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa suomalaisista elintarvikealan yrityksistä menestystarinoita ja tavoitteena on olla halutuin ja menestyvin elintarvikealan uudistaja.

Fodelia n liiketoiminta-alueet ovat vähittäiskauppaan ja kuluttajille suunnattuun verkkokauppaan keskittyvä Fodelia Retail, sekä foodservice-markkinan asiakkuuksiin keskittyvä Feelia. Lisäksi Fodelian portfolioon kuuluvat mehutuotteita valmistava tytäryhtiö Marjavasu, sekä ruokapalvelujen ulkoistusratkaisuja tarjoava yhteisyritys Fodbar.

Kommentoi
Ylös
>